Liikuntaa ja hyvinvointia GET UP!

Hyvinvointi | keskiviikko 13. elokuuta 2014

Olen täällä jo muutamia kertoja puhunutkin, että opiskelen yrittäjyyttä Tamkin Proakatemiassa. Noh yksi tiimi akatemialta on järjestämässä GET UP! tapahtumaa Tampereella 6 – 7.9 Messu- ja Urheilukeskuksessa. Kyseessä on liikunnan ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tapahtuma. Teemoina tapahtumassa ovat ravinto, mielen hyvinvointi, liikunta sekä näihin liittyvät tuotteet ja teknologiat. Paikalle tuleekin paljon yrityksiä sekä puhujia noilta akseleilta.


Mihin sitten meikäläinen tässä yhtälössä menee? Noh tämän tapahtuman järjestäjät pyysivät allekirjoittanutta pistämään pökköä pesään muun muassa markkinoinnissa ja etenkin tuolla somen puolella. Luonnollisesti, koska aatteet ja intressit menivät aika kohdilleen, vastasin kyllä!

Vaikka itse sanonkin, niin tuosta on tulossa kyllä todella siisti juttu! Puhujina paikalla ovat muun muassa Optimal Performancen toimitusjohtaja Joni Jaakkola, Hormonidieetti sekä Hormonitasapaino kirjat kirjoittanut Kaisa Jaakkola sekä superfood ekpertti Jaakko Halmetoja. Tämän lisäksi tapahtuman yhteydessä järjestetään Polte Cross Training -Keskuksen järjestämät Cross Training -kilpailut, mihin voi osallistua kaikki innostuneet täältä.


Tämän lisäksi tapahtumassa on erilaisia workshoppeja, kuten Anu Nikkilän mentaalivalmennus tavoitteiden asettamisesta sekä Pia Viljasen tunnin mittainen workshop Mielen rauhaa mindfulnessista. Näihin molempiin pääsee 20 ensimmäistä, joten jos yhtään tuntuu omalta, niin kanttaa ilmoittautua etukäteen täältä.
Tässä hommassa ei todellakaan ole kyse mistään ”Pikkutakki päälle ja korkkarit jalkaa” -messuista. Ei. Paikan päälle kannattaa tulla lenkkareissa, koska tapahtumassa on mahdollisuus tehdä vaikka mitä lajikokeiluja. Sports Cornerissa on muun muassa Foam Roller –tunti, missä saa tietoa, miksi ja miten Foam Rolleria kannattaa käyttää ja miten siitä saa kaiken irti. Tämän lisäksi on tanssituntia ja vaikka mitä. Toki jos tämä ei sytytä, niin on tapahtumassa paljon tarjottavaa, vaikka ei sitä hikeä pintaan tahtoisi.

Yksi aivan loistava juttu, mikä sinne tulee, on Tankofutis! Kenttä on vapaassa käytössä ja siellä on kaveriporukalla mahdollista osallistua turnaukseenkin. Mitä on tankofutis? Se on ihmisversio pöytäfutiksesta eli ei voi olla kuin loistavaa settiä luvassa! Tankofutikseen voi varata peliaikoja joko turnaukseen tai ihan vaan omalle kaveriporukalle täältä.

Yrityksiäkin on mukana monta kymmentä, joten luvassa on upeita tuotteita sekä tarjouksia. Muun muassa Tampereen Koivistonkylän Easyfit tuo paikalle InBody -mittalaitteen, jota kaikki halukkaat pääsevät kokeilemaan heidän ständilleen ILMAISEKSI ja selvittämään sen oman rasvaprosentin! Tämä on todella huikea juttu ja mieletöntä, että tällainen setti saatiin tapahtumaan mukaan.


Niin ja onhan siellä molempina päivinä 50 ensimmäiselle luvassa goodie bag, mikä on upeita tuotteita täyteen pakattuna. Meikäläinen on tässä ollut myös paljon mukana ja voin sanoa, että kannattaahan sellainen itselleen hakea, jos aamulla jo pääsee. Tuosta goodie bagista tulee tosin lisää vielä myöhemmin. 

Jos tahtoo olla selvillä tästä tapahtumasta, niin kannattaa ainakin Facebookissa seurata, mutta myös Instagramissa sekä Twitterissä tapahtuu tämän suhteen. Silloin on ekana perillä, kun tulee uusia yrityksiä, tarjouksia, kilpailuja sekä muuta tietoa tapahtumasta. Lisäksi aihepiirit liikkuvat tapahtuman teeman mukaisesti liikunnassa, ravinnossa sekä kokonaisvaltaisessa hyvinvoinnissa, joten hyviä kirjoituksia, artikkeleita sekä vinkkejä näihin meikäläinen pyrkii jokaisessa tapahtuman somekanavassa jakamaan.

Toivottavasti täällä muutkin alkoivat innostumaan tästä tapahtumasta! Jos näin kävi, niin meillä on parikin kilpailua menossa, mistä voi voittaa lippuja. Toinen on Facebookissa oleva punnerruskilpailu, mihin onkin toistakymmentä ihmistä osallistunut. 


Tämän lisäksi tänään alkaa Instagramissa sekä Facebookissa kuvakilpailu. Säännöt ovat hyvin yksinkertaiset: ota kuva Hämeenkadulla Sokoksen päässä olevasta GET UP! bannerista tai muusta tapahtuman julisteesta, joita on ovelasti piilotettu ympäri Tamperetta muun muassa Prismoihin, Salad Bar Greliin, Cross Training -Keskus Poltteelle, keskustorille, uimahalleihin sekä moniin muihin paikkoihin. Suattaapi tuolla Akaan Toijalassakin parilla kuntosalilla juliste löytyä. Laita kuva Facebookkiisi tai Instagramiin ja merkitse GET UP! Tampereen ko. tili kuviin; Facebookissa julkaistuissa kuvissa Facebook-tili JA lisää julkaisuun #getuptampere. Instagramissa Instagram-tili SEKÄ #getuptampere. Tämä touhu oikeuttaa yhteen kahden päivän lippuun tapahtumaan. 

Kannattaa osallistua, koska kilpailut ovat päällä ajan x (mielivaltaisesti meikäläiset päättää, kuinka kauan homma jatkuu) joten nyt osallistumaan, jos ilmaiset liput mielettömään liikunnan ja hyvinvoinnin tapahtumaan kiinnostavat!

Ovatko liikunta, ravinto ja hyvinvointi sinun juttujasi? Niin meidänkin. GET UP! 

www.getup.fi

GET UP! Tampereen Instagramiin täältä

GET UP! Tampereen Facebookkiin täältä

GET UP! Tampereen Twitteriin täältä

Tweet

Avainsanat: ,

Uudempi

Vanhempi

Saatat myös pitää

Päiväretkeilijän unelma;…

ke 10.10.2018

Onko hullua olla mielettömän onnellinen akilleksen nopeasta… Lue koko kirjoitus

Upea Helvetinjärvi

su 9.9.2018

Tiedättekö Suomessa on mitä uskomattomimpia paikkoja. Silti turhan… Lue koko kirjoitus

Telttaseikkailu (fiasko)…

ma 6.8.2018

”Tiiätkö, mä en ole koskaan viettänyt yötä… Lue koko kirjoitus