Tough Viking

Arki | keskiviikko 20. elokuuta 2014

Jänniä juttuja! Sain kutsun syyskuun alussa pidettävään Tough Viking kilpailuun. Kyseessä on vähän extremempi juoksukilpailu. Luvassa on 12km juoksua ja koska asioita ei saa tehdä liian helpoksi, on tuolle matkalle sijoitettu kaikkea mukavaa sähköesteistä jääaltaisiin. Suattaapi olla, että muutama hikipisara tulee, eikä pelkästään matkan takia, vaan viimeistään siinä kohtaa, kun vuorossa on tuo sähköeste.

Tämän kutsun ansiosta pääsin myös Helsingin Kivikossa pidettävään esteratatreeniin, millä pyrittiin valmistamaan tulevaa koitosta varten. Oli aivan törkeen hauskaa! Paikalla oli näyttelijöitä, urheilijoita, yritysihmisiä ja olipahan yks kappale kansanedustajiakin. Kaikkein tärkeimpänä tietenkin: sain ottaa Nellin ja Emmankin mukaan!


Paikalle saapui luutnantti Jukka Saarela ja ilmeisesti jonkin sortin showmiehen vikaa on, koska saattueessa mukana oli muun muassa tällainen.


Käytiin koko esterata läpi ja Jukka näytti, miten pääsee mahdollisimman nopeasti esteet vedettyä ja kolhut minimoiden. Oli kyllä nauru koko ajan herkässä vieläpä, kun olin Nellin pari ja vedettiin luonnollisesti kaikki irti koko hommasta! Lue, vedettiin koko homma överiksi. Mutta pääasia oli, että itsellä oli ainakin mielettömän hauskaa!


Toki jossain kohdissa tuli hivenen epäuskoa siihen omaan esterataketteryyteen, mikä myös saattoi ulospäin kommenteissa sekä ruumiinkielessä näkyä..

Loppuun tehtiin vielä koko porukan kesken kisa, mihin sisältyi toisen kantamista repparissa noin 20m, punnerruksia vuorotellen yhteensä 30kpl sekä tuo esterata kaksi kertaa läpi. Hommahan alkoi osalta aika isotellen, mutta ilmeistä ehkä näkee sen oma mielipiteen…

Todellisuudessa taitaa team ”Jumalasta seuraavilla” (Aleksi Nurminen ja Niko Eronen)  olla menossa hopeatuuletus 😛
Kyllä siinä himpun verran sai puuskuttaa, kun maaliin tultiin! Team Toivot tuli kisassa niukasti pronssille ja koko kisan voitti team Emma Millard sekä Joonas Harjamäki! Voittotuuletukset olivat raivoisat ja luonnollisesti hurraa huutoja kuului, kun yleisurheilijoille meni kultainen mitali.


Kilpailuhenkisinä ihmisiä, kun kysyttiin, että halusiko joku nähdä henkilökohtaiset ajat (tuo itse kilpailu oli siis tiimikohtainen eli nopein yhteisaika voitti), niin tapahtui näin.

Siskokset Toivo, Toivo, Millard kärppinä paikalla.
Tuo rata on ilmeisesti vapaassa käytössä ja menkää nyt ihmeessä tuonne joskus riehumaan, jos mahdollisuus on! Henkilökohtaisesti harkitsin murtautumista Pirkkalan sotilasesteradalle, että saa lisää vastaavia haasteita…

Oli kyllä hauskaa ja voisin veikata, että melkoisen unohtumaton itse kisastakin tulee!Tweet

Avainsanat: ,

Saatat myös pitää

Päiväretkeilijän unelma;…

ke 10.10.2018

Onko hullua olla mielettömän onnellinen akilleksen nopeasta… Lue koko kirjoitus

Upea Helvetinjärvi

su 9.9.2018

Tiedättekö Suomessa on mitä uskomattomimpia paikkoja. Silti turhan… Lue koko kirjoitus

Telttaseikkailu (fiasko)…

ma 6.8.2018

”Tiiätkö, mä en ole koskaan viettänyt yötä… Lue koko kirjoitus