Tampereella tapahtuu

Arki | maanantai 1. syyskuuta 2014

Enää muutama päivä! Ensi viikonloppuna kaikki Tampereella olevat nyt lenkkarit jo kassiin ja menovalmiiksi, nimittäin GET UP! on tänä viikonloppuna! Vitsit on töitä tehty kyllä niin niska limassa, että oksat pois.

Jännittää jo. En ennen ole tapahtumissa ollut auttamassa järjestämisessä ja melkoinen kutkutus on nyt päällä. Tosin se on helpottanut, kun tekee kuin itselleen tekisi. Mietin vaan koko ajan, että mitkä jutut olisivat omasta mielestäni siistejä ja sitten aletaan järjesteleen, että josko onnistuisi.  

Ja siisteistä jutuista puheen ollen: Kuplapallo tulee paikan päälle! Molempina päivinä kaikki halukkaat pääsevät kokeilemaan noilla menoa ilmaiseksi. Meikäläinen on vetämässä sitä sunnuntaina ja pääsin myös itse kokeilemaan tuollaisella riehumista. Olihan se nyt yhtä naurua ja kiljumista!

Kokeilu koostui enimmäkseen pyörimisestä maassa sekä toisiamme päin juoksemisesta. Naurettiin hulluna.
Oli aivan huippu hauskaa vetää noilla. Jos et usko, niin ei kun viikonloppuna kokeilemaan. Ainakin 1 vs 1 pelejä on mahdollista pelata, voi jopa olla 2 vs 2, mutta se selviää tällä viikolla.

Nyt myös pääsen vihdoinkin julkaisemaan kuvia tuosta Goodie Bagista, mitä olen hehkuttanut. 

Sekin on aika paljon omaa käsialaa ja vaikka itse sanonkin, niin olen kyllä todella innoissani paketista. Molempina päivinä 50 ensimmäistä saavat siis tällaisen, joten kannattaa olla kärppänä paikalla jo kello 10 joko lauantaina tai sunnuntaina, kun ovet aukeavat.

Kuvista muuten uupuu Puhdistamon uutuus raakasuklaa, mikä myös löytyy paketista
Ohjelmaa sekä liikuntatuntejakin on tullut lisää. On kahvakuulaa, Foam Roller -tuntia, bootylicious treeniä, tanssia ja vaikka mitä. Workshopeissakin on tullut muutoksia nimittäin mentaalivalmentaja Anu Nikkilä pitääkin kaksi workshoppia nimeltä ”Mentaalivalmennus ja tavoitteiden saavuttaminen” lauantaina. Kannattaa varata oma paikka jo nyt, koska 20 nopeinta pääsee mukaan. Varauksen pääset tekemään täältä.

 Lauantaina aiheina ovat muun muassa:

Tunteisiin tasapainoa, Tarja Repo
Treenaaminen fiksusti ja kovaa, Joni Jaakkola
Mielenrauhaa mindfulnessista, Pia Viljanen (workshop)
Mentaalivalmennus ja tavoitteiden saavuttaminen, Anu Nikkilä (workshop)


Lauantain koko ohjelma täällä, klik.
Sunnuntainaon luvassa muun muassa seuraavia aiheita:
Ravintolisät ja niiden tarpeellisuus, Anna-Kaarina Lind
Superlatiiveja lautaselle, Jaakko Halmetoja
Ravinnosta energiaa, Kaisa Jaakkola
Istuminen tappaa, vaikka harrastaisit liikuntaa, Samu Lescelius

Sunnuntainkoko ohjelma täällä, klik.

Ihan rehellisesti sanottuna vähän jopa harmittaa, etten itse oikein pysty kuuntelemaan noita puheenvuoroja, kun täytyy koko päivä tehdä töitä. Siinä ei kyllä paljoa muistiinpanoja kerkeä kirjoittelemaan, vaikka mieli tekisi.

Ja aivan sama, jos jollakin siellä ruudun toisella puolella menee hermo tähän hypetykseen, mutta olen kyllä aivan täpinöissäni! Näytteilleasettajia on mukana yli 40 ja siellä on mielettömiä tarjouksia tulossa muun muassa Sportsnutritionilta, Zero Pointilta, ST Beatyltä ja monelta muulta.

Tässä kohtaa oli kilpailu, joka meni jo 🙂

Jännittää ja innostaa kyllä paljon ja jos on viikonloppuna aikaa, niin todellakin kannattaa tulla! Niin ja jos tulet sunnuntaina, niin tuu ihmeessä morjestaan meikäläistäkin!
Tweet

Avainsanat: , ,

Saatat myös pitää

Päiväretkeilijän unelma;…

ke 10.10.2018

Onko hullua olla mielettömän onnellinen akilleksen nopeasta… Lue koko kirjoitus

Upea Helvetinjärvi

su 9.9.2018

Tiedättekö Suomessa on mitä uskomattomimpia paikkoja. Silti turhan… Lue koko kirjoitus

Telttaseikkailu (fiasko)…

ma 6.8.2018

”Tiiätkö, mä en ole koskaan viettänyt yötä… Lue koko kirjoitus