Tough Viking, MINI ja GET UP! = uskomaton viikonloppu

Arki | tiistai 9. syyskuuta 2014

Aivan uskomaton viikonloppu takana! Oli kyllä niin hienot pari päivää, että en ihan hetkeen tule unohtamaan. Itsellänihän oli työn, urheilun, sykkimisen, stressin, naurun ja uusien juttujen täyteinen viikonloppu. Perjantai alkoi sillä, että hain Tampereen Autokeskukselta itselleni MINI Cooperin viikonlopuksi käyttöön ja voi vitsit, mikä auto se olikaan!


Miksi tuon sain? MINI:llä oli oma joukkue Tough Vikingissa ja heidän toinen joukkueen vetäjä sairastui. Noh he tarvitsivat paikan päälle toisen urheilijan, joka vetäisi alkuverkan MINI:n omalle tiimille. Tuolta Proakatemialta on yksi porukka tehnyt MINI:lle projektia ja pitkä tarina lyhyeksi, minuun otettiin sitten yhteyttä ja sanoin tietenkin, että onnistuu!

MINI:n porukka Tough Vikingissä, itse en ikävä kyllä päässyt kuvaan, kun oma juoksu oli tossa kohtaa menossa. Niin ja nää Tough Viking kuvat ei ole mun ottamia, en ihan näin hyvä kuvaaja vielä ole!
Toki näin jälkeenpäin sanottava, että oli ehkä pieni virhe. Itse pääsen harvoin nauttimaan hienoista autoista ja muutenkin tästä omista menopelien tasosta kertoo jo se, että en omista edes polkupyörää ja lainapyörässä, mitä normaalisti käytän, on etujarru rikki. Olin yhtä hymyä ja naurua, kun tuolla ajelin ja tarkoituksella yritin jäädä joka ikisiin valoihin, mihin pystyin. Mörkö lähti melkoisen iloisesti etenkin sportilla mentäessä, niin joo nimesin MINI:n Möröksi. Oli uskomattoman sydäntäraastavaa palauttaa maanantaiaamuna tuo viikonlopun rakkauteni. Radiossa soi Sam Smithin Stay with me ja olo oli kohtuullisen eeppinen siinä hetkessä. Noustessani autosta sanoin: ”Hei hei rakas.” ja silitin kattoa. Vieressä seisova mies katsoi himpun verran pitkään.


Noh siirrytäänpä tästä viikonlopun romanssista tuohon kauan hehkuttamaani Tough Vikingiin. Ei meinaan ollut pettymys! 

Meikäläinenkin näkyy kuvassa ekan punaisen maton etureunassa mustassa asustuksessa.
Tuo kokemus oli aivan uskomaton. Myönnettäköön jalka on ollut niin kipeä kaksi päivää, että olen joutunut nilkuttamaan. Nikolla, joka oli juoksuporukassamme, meni polvi kolmannella esteellä ja hän joutui lopettamaan homman siihen ja kaksoseni Nelli sai polvesta silmäkulmaansa, mitä seurasi uskomaton turvotus, musta silmä ja sunnuntaiaamuna silmän umpeen vuorautuminen. Oli todellakin kaiken tuon arvoista!


Jääeste, tuohon altaaseen piti hypätä, sukeltaa tuon rautaosan ali ja yrittää ilman hypotermiaa päästä ylös.
Olin Nellin kanssa taisteluparina ja tiimimme nimi oli Toivottomat. Koko kisa eli 12km ja 15 estettä taittui aikaan 1h 20min. Olin iloisesti yllättynyt aikaan, huomioiden kaikki sähläys matkan varrella (enimmäkseen ensiavussa juokseminen Nellin silmän takia ja jäiden metsästäminen). Kaikki esteet pääsin yli, myös tuon hullun Rexona rampin. Toki siinä sain sen verran apua, että pääsin itse tuohon reunaan kiinni, mutta käsivoimat eivät ihan riittäneet nostamaan itseäni ylös, joten sain nostoapua.Esteet olivat kyllä hurjia ja mielettömän hauskoja. NRJ:n 10 000 voltin sähköeste oli loistava. Sopivasti se oli juuri ennen maalia ja kunnon vauhdilla vaan läpi. Ensin ihmettelin, että miksi jalka sävähtelee ja lähtee kontrolli. Neljännen sähköiskun kohdalla lähti jalat totaalisesti alta ja lensin naamalleni, mutta eipä haitannut ja loppu tultiinkin sitten hirveällä raivolla tetsaten.

Maan kanssa kontaktia otti moni muukin, mutta eipä se menoa haitannut!
Oli kyllä niin siisti kokemus, että oksat pois ja en ole muuta tehnyt, kuin hehkuttanut kisaa kaikille!

Medän missipose heti maalissa. Keskellä siis Aleksi Nurminen (vapaaottelun maailmanmestari) joka Nellille tuon mustan silmän aiheutti. Saatiin ehtymätön kaivo ”Etkö sä tajua, että tää on juoksukilpailu, eikä vapaaottelu” -vitsejä tuosta skenaariosta. Kuvasta uupuu meidän porukan neljäs Erosen Niko, joka joutu sotavamman takia keskeyttään.

Löysin Iltalehden sivuilta videon, missä tulee vähän fiilistä esiin ja näkyyhän siellä tukkien päällä vedessä menemässä tuttu takamuskin! 

Tough Viking video, klik


Tough Viking, virallinen video Kaisaniemestä, klik

Mitäs sitten sunnuntaina? No sillon oli tietenkin itselläni luvassa GET UP! missä olin auttamassa järjestämään koko tapahtumaa. Oli uskomaton fiilis kävellä hallissa ja miettiä, että ollaan opiskelijaporukalla saatu tällainen tapahtuma aikaiseksi. Tämä oli ensimmäinen tapahtuma, missä olin mukana, joten en osaa sen kummemmin arvioida, mutta itse olin kyllä tyytyväinen.

Jaakko Halmetoja puhumassa
Molempina päivinä oli jo tuntia ennen ensimmäiset jonottamassa goodie bagia ja sunnuntaina, kun ovet aukesivat, jono olikin tällainen.


Ilman mitään sen suurempia ongelmia päästiin koko tapahtuma läpi. Muutamia kunnon hittejä oli; muun muassa Foam Roller -tunnit olivat erittäin suosittuja, samoin mentaalivalmennukset, koko päivän oli kehonkoostumusmittauksiin jonoa ja samoin Kuplapalloon. Tietenkin pääpuhujat vetivät myös kuuntelijoita mainiosti.Poltteen järjestämän Cross Training kisan naisten finaali alkamaisillaan.
Fiiliksiä Tankofutiksesta
Paljon tuli oppeja ja koppeja ja ehdottomasti ensi vuonna järjestetään uudelleen ja tehdään vielä siistimpi tapahtuma! Osa näytteilleasettajista kyseli jo ensi vuoteen mukaan, koska muun muassa yksi yritys myi kuulemma paremmin tuolla, kuin mitä he myyvät normaalina lauantaina omassa kaupassaan ja sekin määrä, on nelilukuinen. Oli kyllä todella upeaa kuulla tuollaista palautetta. Toki on parannettavaa ja ensi vuoteen tavoitteena muun muassa tuplata näytteilleasettajat, mutta tästä on hyvä jatkaa! Niin ja kävijöitä oli reilu 3000, mikä oli kohtuullisen hyvä omasta mielestäni. Itse olisin ollut erittäin tyytyväinen 4000-5000, mutta ilmeisesti ensimmäiseksi kerraksi tuo reilu 3000 on sellainen, mistä voi olla iloinen.


Hetken nauratti, kun näin tutun naaman, sitten alko itkettään, kun muistelin tuota kuntoa, missä olin. Kyllä täältä vielä tullaan!
Väsynyt, hajalla oleva, onnellinen ja kaikki tunneskaalat käynyt uskomattoman hienon viikonlopun viettänyt kirjoittelija kiittää ja kumartaa.

Meidän GET UP! tiimi. Kiitos kaikille vierailijoille, yhteistyökumppaneille, auttajille sekä yrityksille!

Tweet

Avainsanat: , , ,

Uudempi

Vanhempi

Saatat myös pitää

Päiväretkeilijän unelma;…

ke 10.10.2018

Onko hullua olla mielettömän onnellinen akilleksen nopeasta… Lue koko kirjoitus

Upea Helvetinjärvi

su 9.9.2018

Tiedättekö Suomessa on mitä uskomattomimpia paikkoja. Silti turhan… Lue koko kirjoitus

Telttaseikkailu (fiasko)…

ma 6.8.2018

”Tiiätkö, mä en ole koskaan viettänyt yötä… Lue koko kirjoitus