Tough Viking, MINI ja GET UP! = uskomaton viikonloppu

tiistai 9. syyskuuta 2014

Aivan uskomaton viikonloppu takana! Oli kyllä niin hienot pari päivää, että en ihan hetkeen tule unohtamaan. Itsellänihän oli työn, urheilun, sykkimisen, stressin, naurun ja uusien juttujen täyteinen viikonloppu. Perjantai alkoi sillä, että hain Tampereen Autokeskukselta itselleni MINI Cooperin viikonlopuksi käyttöön ja voi vitsit, mikä auto se olikaan!


Miksi tuon sain? MINI:llä oli oma joukkue Tough Vikingissa ja heidän toinen joukkueen vetäjä sairastui. Noh he tarvitsivat paikan päälle toisen urheilijan, joka vetäisi alkuverkan MINI:n omalle tiimille. Tuolta Proakatemialta on yksi porukka tehnyt MINI:lle projektia ja pitkä tarina lyhyeksi, minuun otettiin sitten yhteyttä ja sanoin tietenkin, että onnistuu!

MINI:n porukka Tough Vikingissä, itse en ikävä kyllä päässyt kuvaan, kun oma juoksu oli tossa kohtaa menossa. Niin ja nää Tough Viking kuvat ei ole mun ottamia, en ihan näin hyvä kuvaaja vielä ole!
Toki näin jälkeenpäin sanottava, että oli ehkä pieni virhe. Itse pääsen harvoin nauttimaan hienoista autoista ja muutenkin tästä omista menopelien tasosta kertoo jo se, että en omista edes polkupyörää ja lainapyörässä, mitä normaalisti käytän, on etujarru rikki. Olin yhtä hymyä ja naurua, kun tuolla ajelin ja tarkoituksella yritin jäädä joka ikisiin valoihin, mihin pystyin. Mörkö lähti melkoisen iloisesti etenkin sportilla mentäessä, niin joo nimesin MINI:n Möröksi. Oli uskomattoman sydäntäraastavaa palauttaa maanantaiaamuna tuo viikonlopun rakkauteni. Radiossa soi Sam Smithin Stay with me ja olo oli kohtuullisen eeppinen siinä hetkessä. Noustessani autosta sanoin: ”H