Ei ehkä niin hyvä idea

Arki | tiistai 21. lokakuuta 2014

Ihan ensinnäkin: treenit ovat alkaneet jee jee jee! Ja ne on menny HYVIN! Olen erittäin tyytyväinen tähän tämän hetkiseen treenikokonaisuuteeni ja muutenkin tähän uuteen ohjelmaan. Tunteja ei nyt mitään valtavia ole kertynyt (viime viikolla juuri vajaa 10 tuntia) ja melko kevyillä tehoilla olen tehnyt, mutta kyllä tämä oma arki jo ihan urheilusta alkaa menemään. Kerran vähän lähti punttisalilla hanskasta (taas), mutta muuten olen saanut itseni hillittyä kaikessa. Kyllä tässä alkaa tuota toivon kipinää löytyä!

Treeneistä voisin kertoa paljon enemmänkin, mutta ikävä kyllä tämä koko postaus jää melko lyhyeksi, koska meikäläinen teki joko todella kovan vedon tai emävirheen. Valmentajani (siis tuolla koulun puolella oleva valmentaja) piti sen verran tiukan puheen yhdellä tunnillamme valmistumisesta ja kaikesta siihen liittyvästä, jos ei valmistu ajallaan, että se pisti meikäänkin liikettä. Siis itsenihän ei ollut tarkoituskaan valmistua ajallaan, mutta jostain syystä tämä palopuhe alkoi sen verran ahdistaa, että sanoin itselleni f*** this s***! meikäläinen valmistuu jouluna. Siispä nyt olisi noin 3.5 viikkoa aikaa kirjoittaa oppari! Tämä päätös tuli eilen…

Aluksi idea tuntui kohtuullisen hyvältä ja ihan mahdolliselta, mutta nyt tuo oma psyyke on alkanut soutamaan ja huopaamaan asian suhteen. No oli miten oli, meikäläinen yrittää tuossa ajassa saada jonkin tuotoksen tehtyä ja hoitamaan paperit ajallaan ulos. Opparia lukuun ottamatta omat opiskeluni alkavat olla enemmän tai vähemmän taputeltu juttu. Siispä tämä tarkoittaa sitä, että tämä blogin puoli saattaa vähän kärsiä sekä muutenkin tuo oma sosiaalisen median läsnäoloni. Anteeksi jo etukäteen, mutta lupaan tämän urakan ollessa ohi ryhdistäytyä julkaisujen suhteen! Sillä aikaa, jos aika käy pitkäksi ja tahdot olla apuna, niin täällä eniten mielikuvitusta omaavat voivat kehitellä jonkin mukavan rangaistuksen, mikä sitten menee tai ei mene käytäntöön, jos meikäläinen tämän koko ajallaan valmistumisen mokaa.

Kiitos ja näkemiin!

Tweet

Avainsanat:

Vanhempi

Saatat myös pitää

Yrittäjäasenteella,…

ma 19.1.2015

Ajattelin nyt kirjoittaa muutaman sanan opinahjostani Tamkin… Lue koko kirjoitus

Opinnäytetyö CHECK!

ti 18.11.2014

BOOM! Se olisi meinaan sellainen juttu, että palautin opinnäytetyön… Lue koko kirjoitus

Tough Viking, MINI ja GET…

ti 9.9.2014

Aivan uskomaton viikonloppu takana! Oli kyllä niin hienot pari… Lue koko kirjoitus