Celectuksen Urheiluhullu

Arki | torstai 4. joulukuuta 2014

Nyt on varmaan se aika, kun vähän availen tätä koko urheiluhullu hommaa. Ensinnäkin on kyllä mielettömän siisti työpaikka, vaikka itse sanon! Olin totaalisen liekeissä, kun näin haun työhön, mutta arvoin melko pitkään, koska pohdin, että sopiiko se urheilun kanssa yhteen. Blogia pitäneenä ja somessa jo jonkin aikaa vaikuttaneena tiedän, että se postausten tekeminen useamman kerran viikossa ei mikään vasemman käden juttu ole, vaikka se osalta saattaa siltä näyttää.

Kuvaaja Aki Vänni
Noh kuten jo tiedetään, niin päätin pistää hakemuksen menemään, jossa täydellisen rehellisesti sanoin, että oma urheilu-ura on ykkönen, mutta uskon, että tämä työ minulta siitä huolimatta onnistuu. Onhan tässä jo oltu jossain kohtaa pankissa täysipäiväisesti ja urheiltu, opiskeltu ja pyöritetty yritystäkin urheilun ohella. Ilmeisesti meikäläinen vakuutti, koska aivan uskomattoman hakijamäärän (2000kpl) joukosta pystyin erottautumaan. Nyt sitten vain rautainen ote kalenteriin ja aikataulutus kuntoon, niin avot.

Miksi Celectus sitten haki ylipäänsä tällaista työntekijää? Kuten jo suuri osa varmasti tietää, niin markkinointi on se suurin syy, mutta ei aivan perinteisellä tavalla. Lyhyesti selitettynä Celectus on firma, joka rekrytoi yli 1000 nuorta vuodessa. Tämän lisäksi Celectus rakentaa yrityksille uusia ja erilaisia myyntikanavia sekä tarjoaa niihin työntekijät. Mottona on: ”Enemmän parempaa myyntiä.” Siitä huolimatta, että nuorisotyöttömyys on korkeammalla kuin koskaan, niin uskomatonta kyllä, heillä on enemmän vapaita työpaikkoja kuin ikinä ennen. Absurdia eikö?

Noh he haluavat enemmän massaa rekryynsä, jossa minä olen parhaani mukaan apuna. Heidän keskiverto työntekijänsä on parikymppinen mies. Luonnollisesti naisia myös halutaan hakemaan, mutta tähän asti hakijat ovat miesvoittoisempaa olleet. Mutta mikähän tätä keskiverto parikymppistä mahdollisesti myyntihenkistä ihmistä usein kiinnostaa? Urheilu. Siksipä meikäläisen tehtävä olisi saada omalla toiminnallani ihmisiä myös kiinnostumaan Celectuksesta sekä hakemaan heidän työpaikkoihinsa. Tämä tapahtuu tuottamalla sisältöä täällä omassa blogissani sekä muussa somessa, joka kiinnostaa ko kohderyhmää sekä mainostamalla heidän vapaita työpaikkojaam omassa sosiaalisen median kanavissani. Joita ihan noin niin kuin by the way, löytää TÄÄLTÄ.

Mitä minä sitten aion tulevaisuudessa tehdä? Meikäläiselle annettiin täydellisen vapaat kädet… mikä suoraan sanottuna jopa vähän ahdistaa välillä. Olen tottunut omassa yrityksessä tähän, mutta nyt leivän maksaa joku muu, joten tämä on outo tilanne. Tästä huolimatta ideoita on monia.

Omana ajatuksena on ainakin testailla erilaisia lajeja. Tällä hetkellä olen saanut alustavan ”saat tulla” kommentin erään ralliautoilijan kyytiin. Lisäksi olen menossa jäätävästi voltteja tekevän trikkausryhmä Uniton kanssa treenailemaan. Eräs amatöörien vapaaottelun maailmanmestari lupasi hikoilla meikäläisen kanssa ja mahdollisesti menen kehän viereen ihailemaan, kun muut kilpailijat saavat pataansa (toivon mukaan meikä ei sitä yhteisissä treeneissä saa). Lisäksi on paljon muita ideoita, mutta ne ovat vielä idea-asteella. Tietenkin tapahtumissakin tulee käytä; kuulemma sellainen juttu, kuin jääkiekko sekä pallopelit on melko in? Luonnollisesti raportoin täällä blogissa niistä ja tuo YouTuben ihmeellinen maailma tulee myös vahvemmin käyttöön.

Fiilikset tästä koko hommasta
Nyt tosin tulisi kyselyä sinne ruudun toiselle puolelle. Meikälle saa ja on suotavaa ehdottaa lajeja, unohtamatta niitä urheilutapahtumia. Menen katsomaan ihan näitä perinteisiäkin urheilutapahtumia, mutta jos on jotain vähän ”erikoisempaa” niin ehdottomasti ehdotusta tänne! On myös enemmän, kuin toivottavaa ilmiantaa urheilijoita etenkin täältä etelämmästä, jos nuo treenit esimerkiksi onnistuisivat.

Varoitus myös kaikille meikäläisen Facebook kavereille ja etenkin Twitterin ihmisille! Voipi olla, että täältä suunnalta ollaan jossain kohtaa yhteydessä näiden urheilujuttujen tiimoilta..

Niin ja ei huolta, täällä tulee tulemaan edelleenkin omia treenijuttuja, arkihommia, ruoka-angstia, treenivinkkejä, mielipiteitä sekä postauksia näiden kaikkien väliltä ja ulkopuoleltakin ihan normaaliin tapaan!


Tweet

Avainsanat:

Saatat myös pitää

Kesätyöpaikkoja

to 19.3.2015

Nyt tuntuu olevan yhdellä jos toisella melko kuumeinen haku… Lue koko kirjoitus

Aki Linnanahde…

ma 9.3.2015

Aki Linnanahde on tehnyt pitkää uraa radiossa sekä televisiossa.… Lue koko kirjoitus

Trikkaamassa Uniton kanssa

to 5.3.2015

Niin siistiä! Siis NIIN TÖRKEEN SIISTIÄ! Tuo on melko hyvin omia… Lue koko kirjoitus