Joulun fiilistelyä

Arki | sunnuntai 28. joulukuuta 2014

Joulu tuli ja joulu meni! Meillä oli tänä(kin) vuonna hyvin rauhallinen joulu perheen kesken. Olin Toijalassa aaton aatosta tapanin päivään asti ja niin kuin varmasti monella muullakin, meidän pyhämme koostui ruuasta, lahjoista, löhöilystä, peleistä sekä perheen kanssa yhdessäolosta. 
Kirjoitettavaa ei mitään massiivisia joulusta ole, joten kuvat saavat kertoa tarinaa!

Joulu at Millard & Toivo

 

Joulu sisälsi paljon älypelejä, seurapelejä (Ihmissusi, maailman paras peli!) lautapelejä ja yhden leffan. Meikäläinen taisi olla ainoa, joka ei älypeliä ratkaissut… Sen minkä häviän älykkyydessä korvaan mielettömän kovalla äänellä sekä hyvin helpolla ja ”seinäruusu ”-maisella persoonallisuudellani!
 
 
Joulupäivänä yöpuku pysyi koko päivän päällä ja villasukat oli pop, niin kuin ne meillä on aina. Sen verran oli käytävä ulkona, että otin muutaman kuvan velipuoleni Danielin kameralla myös ulkoa, mutta siinäkin kohtaa meni toppahousut yöhousujen päälle… koska joulu.
Äite ja Robin hieman keuli suklaan kanssa, koska sitä oli ”varmuuden vuoksi” 14 rasiaa… En tosin tiedä, että montako oli joulun jälkeen, koska syöjiäkin oli kymmenen.

Parastahan joulussa oli viettää aikaa perheen kanssa, koska meilläkin porukka menee kuka missäkin päin maailmaa, joten oli ihana olla koko perhe koolla. Paras joululahja oli ylivoimaisesti SKYRIM! Se on siis Xbox peli ja aivan loistava, vaikka itse sanonkin. Tahdoin jotain, mikä vie ajatukset pois kaikesta some hommista (ja muutenkin joulun ajaksi tuosta postaus mylläkästä) ja tuo kyllä sen hoiti ja hoitaa! Meikä tykkää pelata (tosin harvoin tulee harrastettua, koska ei ole aikaa), joten toi tuli hyvinkin loistavaan kohtaan!

Meidän Simo
..ja Vappu(pallo).

 

 

Eipä sen kummempia Toijalan suunnalla. Toivottavasti  myös muilla oli ihana joulu!

 

Tweet

Avainsanat:

Uudempi

Vanhempi

Saatat myös pitää

Kesäjuttuja

ti 16.8.2016

Urheilurintamalla on kyllä hiljaista, olympialaisia lukuun ottamatta.… Lue koko kirjoitus

Meidän joulu

su 27.12.2015

Toivottavasti kaikilla oli aivan mainio joulu! Itselläni ainakin oli.… Lue koko kirjoitus

The wedding

su 6.7.2014

Häät tuli ja meni. Oli hauska olla taas pitkästä aikaa… Lue koko kirjoitus