Karhu Originals

Arki | torstai 11. joulukuuta 2014

Nyt tulee elämäni ensimmäinen Throwback Thursday täällä blogin puolella. Ajassa mennään taaksepäin kahdestakin syystä. Syy numero yksi on se, että seuraavat kuvat on otettu kesältä ja syy numero kaksi on ihan kyseessä oleva yritys eli Karhu. Karhullahan tarkoitetaan tätä suomalaista vaatemerkkiä, ei kaljaa eikä sitä metsissä vaeltavaa eläintä.

Muistaako ihmiset Karhun vermeitä? Itselläni oli vielä muutama vuosi takaperin Karhun punaiset retrolenkkarit ihan kentällä asti käytössä. Ne herättivät kyllä hymyä siellä radalla sekä sen ulkopuolella. Noh kelataan aikaa eteenpäin viime vuoteen jolloin törmäsin sattumalta Instagramissa aivan uskomattoman hienoihin kenkiin. Niin ja mitkähän kengät mahtoivat olla kyseessä? No Karhu Originalsin Harlem Airit tietenkin.

Itse koen harvoin pakottavaa intohimoa vaatekappaleita kohtaan, mutta tämä kenkäpari sai kyllä paljonkin tunteita herätettyä. Melko nopealla tahdilla selvisi, että kyse oli siis Karhu Originals -sarjan kengistä ja koska tuo fanaattisuus iski kohtuullisen kovalla kädellä, niin hetken etsinnän (rehellisyyden nimissä noin kaksi tuntia siihen meni) jälkeen löysin myös yhteystiedot Karhun suuntaan. Tietenkin täydellisen rakastuneena laitoin viestiä menemään ja kysyin onnistuisiko jonkin sortin miniyhteistyö vapaa-ajan kenkien muodossa ja Voilà! tässä sitä ollaan!

Pakko sanoa, että kengät ovat aivan loistavat! Itse pidän melko usein lenkkareita koulussa tai jossakin rennommissa tilanteissa. Syy? Koska jalkapohjat ja jalat menevät niistä hienommista tai ei urheilukengistä helposti jumiin. Olin jo hetken aikaa haaveillut hyvännäköisistä sporttisista vapaa-ajan kengistä ja sitten tähän omaan ajatukseen vastattiin näillä ihanuuksilla. Tosin kengät eivät ihan noin uututtaan enää hohda, koska ne ovat aivan järkyttävässä käytössä olleet myös kylmemmillä ja kuraisemmilla säillä.


Meikäläinen ei tiedä mikä näissä tällaisissa postauksissa on se etiketti, mutta vinkkailen ainakin tamperelaisille, että ko kenkiä saa Koskikeskuksen Cartelista ja Helsingissä Karhu itse asiassa avasi hetki sitten Concept Storen Lasipalatsiin. Olen siellä itsekin käynyt pyörähtämässä ja kyllähän sieltä melkoisen siistejä vermeitä löytyy! Niin ja noissa Harlem Aireissa ehkä yksi hienoin yksityiskohta: pohjassa lukee FINLAND. Niin ja tuo kenkien kyljessä oleva M tulee Mestarista.

Toijalassa lenkkipolun viereltä löytyi ihan hienoja miljöitä!
Tässäpä ensimmäinen Throwbak Thursday täällä blogin puolella ja samalla hivenen tuonne muodin puolelle livahtava postaus. Sinänsä oli hauska leikkiä mallia kameran edessä, mutta se olisi varmasti helpompaa, jos tuntisi olonsa jotenkuten kotoisaksi tai jos kuvaaja ei valittaisi jatkuvasti..  Itse asiassa koen muotibloggaajia kohtaan ihan uutta sympatiaa, koska ne ”edustavat” kuvat ovat ilmeisesti kohtuullisen isossa roolissa ja voisin kuvitella, että ihan yhdellä otoksella ei selvitä tai sitten meikäläinen ei vaan osaa!

Tweet

Avainsanat: ,

Saatat myös pitää

Training Apps…

su 2.11.2014

Oppari painaa edelleen päälle, mutta ajattelin pikaseen tulla… Lue koko kirjoitus

Noname

ma 2.12.2013

Lupailin kovasti itselleni, että otan tuolla reissussa hienoja kuvia… Lue koko kirjoitus