Manic Run

Urheiluhullu | tiistai 13. tammikuuta 2015

Nyt vaihteeksi luvassa Urheiluhullu juttuja! Päästiin nimittäin porukalla viime lauantaina testaamaan sellaista tapahtumaa, kun Manic Run!
 
Kuvat ottanut Pohjoinen Productions
Kyseessä on ”vähän erilainen” liikuntatapahtuma. Manic run kiertää pitkin Suomea ja järjestyspaikkoina ovat urheilu- tai messuhallit. Halliin rakennetaan 700-1100m pitkä serpentiinimäinen juoksurata, keskelle lyödään DJ:t, jotka pitävät menomusiikin kohdallaan ja radan varrelle isketään erinäisiä esteitä, jotka vaihtelevat pomppulinnoista, liukumäkiin sekä kiipeilyyn. Tunnelmaa tuovat diskovalot ja savukoneet sekä yleinen fiilis, mikä muista osallistujista ja juontajasta välittyy, joka oli hyvinkin iloinen ja hymyilevä.  Yksinkertaisuudessaan osallistujilla on 40 minuuttia aikaa juosta niin monta kierrosta, kuin itsestä tuntuu samalla, kun musiikki pauhaa taustalla ja noin 100m välein tulee erilaisia esteitä reitille.
 
Nellin fiilistelyä alkuverkassa
Treeniohjelmassa luki lauantain kohdalla lenkki ja kyllähän toi nyt perus juoksulenkin mennen tullen voitti!
 
Koko juttu alkaa yhteisellä alkuverkalla sekä venyttelyillä. Innosta piukeena meidän porukka meni tietenkin lavan etuosaan, joka kostautui sitten lähdön tapahtuessa. Lavan etuosassa olevat olivat nimittäin jonon viimeisiä. No mutta saatiinpahan kunnon ins outseja (eli spurtteja) tehtyä eka kierros, kun puikkelehdittiin ihmisten seassa!
 
 
 
Esteet eivät omasta mielestä mitään mahdottomia olleet ja me menimme kaikista. Jos kuitenkin tuli tilanne, että estettä ei päässyt tai halunnut mennä, oli ne mahdollista myös kiertää. Korkeanpaikankammoisille tuo kiipeilyeste saattoi hieman ongelmia tuoda, mutta lievästä korkeanpaikankammosta itsekin kärsivänä ei se ollut paha.
 
 
Myös erilaiset aivan LOISTAVAT tiimiasut saivat huomattavan määrän hymyjä aikaiseksi
Vaikka hymyssä suin mekin tuo koko juttu tehtiin, niin kyllä siinä ihan oikeasti hiki lopussa tuli! Juostiin Nellin kanssa 5 ja puoli kierrosta ja kyllä syke siinä välillä ihan tosissaan nousi. Etenkin, kun niitä esteitä ei voinut mennä maltilla, vaan ne oli sitten luonnollisesti pakko täysiä puskea. 
 
Tuo koko homma tuli kyllä hyvään kohtaan ja sai ajatuksia hetkeksi näistä kaikista muista jutuista pois ja sain vähän oikeasti hymyiltyäkin pitkästä aikaa. Plus jälleen kerran tuolla ollessani mietin, että on tää Urheiluhullu melkoinen työtehtävä ja ei voi kuin sanoa, että Celectus <3 !
 
Jos liikuntatapahtumat ja juokseminen yleensäkin kiinnostaa, niin kyllä Manic Run kannattaa ainakin käydä testaamassa.
 
Tapahtuma menee pitkin Suomea seuraavanlaisella aikataululla:
 
Pori 17.1.
Turku 24.1.
Seinäjoki 7.2.
Vantaa 14.2.
Mikkeli 21.2.
Vinkkinä sellainen, että kannattaa laittaa pitkät housut. Liukumäissä ihan trikoidenkin läpi tuntui väliin laskeminen ja voisin kuvitella, että polttelu olisi aika kova, jos shortseilla mäet menee. Luonnollisesti hyvä porukka tekee myös paljon, etenkin jos ei jäätävää tulosta tuonne lähde tekemään. Kunnon kengät ovat myös suositeltavat, koska Pirkkahallissa tuo oli E-hallissa, jossa on kova pohja, joten huonoilla kengillä olisivat jalat saattaneet ottaa itseensä.
Jos joku on tapahtumaan menossa, niin minulle ilmoitettiin, että voin jakaa täällä somessa, että koodilla nooratoivo saa 20 % alennuksen jokaisessa kaupungissa tapahtumasta eli jos tuonne meneminen kiinnostaa, niin käyttäkää ihmeessä alennus hyväksi.
Jos muutenkin kaipaa lisää infoa tai fiiliksiä, niin kannattaa käydä Manic Runin sivuilla, josta löytyy myös videota tapahtumasta.


Tweet

Avainsanat: ,

Saatat myös pitää

Kesätyöpaikkoja

to 19.3.2015

Nyt tuntuu olevan yhdellä jos toisella melko kuumeinen haku… Lue koko kirjoitus

Aki Linnanahde…

ma 9.3.2015

Aki Linnanahde on tehnyt pitkää uraa radiossa sekä televisiossa.… Lue koko kirjoitus

Trikkaamassa Uniton kanssa

to 5.3.2015

Niin siistiä! Siis NIIN TÖRKEEN SIISTIÄ! Tuo on melko hyvin omia… Lue koko kirjoitus