Työpaikkoja pukkaa

Urheiluhullu | torstai 22. tammikuuta 2015

Onko täällä myyntihenkisiä ihmisiä työtä vailla? Ensi viikon maanantaina 26.1. kello 16–18 olisi nimittäin Monster-klubin rekrytointitilaisuus Helsingissä Alma-talolla. Nyt onkin siis tätä Celectuksen mission buustaamista luvassa, nimittäin nyt olisi tekijöille töitä tarjolla! Paikalla on yrityksiä kuten Alma Media, Argenta, Celectus, Personalhuset Staffing Group ja R-kioski.
 
Yksinkertaisuudessaan kyseessä on parin tunnin ilmainen tapahtuma, jonka tavoitteena on saada myyntihenkiset alan rautaiset ammattilaiset sekä vasta myyntiin tutustumassa olevat työntekijät ja kaikki tältä väliltä olevat henkilöt, kohtaamaan potentiaalisia työnantajia.
Työt vaihtelevat b2b myynnistä b2c myyntiin ja työpaikkoja on tarjolla myymälöistä ja ständeistä työtehtäviin, kuten myynnin esimies, myyntipäällikkö sekä myynnin trainee media-alalle.
 
Jos siis olet tai tunnet jonkun, joka on työpaikkaa tai kesätöitä vailla, niin kannattaa tulla käymään! Meikäläinen on myös paikalla palloilemassa eli jos joku täältä tulee paikalle pyörähtämään, niin ei kun morjestamaan samalla! Tapahtumaan täytyy ennakkoilmoittautua ja se tapahtuu täältä.

 
Nyt, kun työpaikoista muutenkin puhutaan, niin pakko kyllä vinkata myös urheilijoita! En tiedä, kuinka moni on huomannut, mutta Ny Quality Service Oy tarjoaa melkoista kesätyötä yhdelle onnekkaalle urheilijalle. Kannattaa käydä tutustumassa pestiin ”Urheilijan kesäduuni”. Jaa niin millaista duunia? Treenaat kesän, saat siitä palkkaa ja kirjoitat koko hommasta someen. Ei paha, vaikka itse sanonkin ja aplodit esimerkillisestä toiminnasta yrityksille tämän homman takana!

 

Avainsanat:

Saatat myös pitää

Kesätyöpaikkoja

to 19.3.2015

Nyt tuntuu olevan yhdellä jos toisella melko kuumeinen haku… Lue koko kirjoitus

Aki Linnanahde…

ma 9.3.2015

Aki Linnanahde on tehnyt pitkää uraa radiossa sekä televisiossa.… Lue koko kirjoitus

Trikkaamassa Uniton kanssa

to 5.3.2015

Niin siistiä! Siis NIIN TÖRKEEN SIISTIÄ! Tuo on melko hyvin omia… Lue koko kirjoitus