Uusi blogi

Arki | torstai 29. tammikuuta 2015

Vihdoin se on täällä: meikäläisen uusi blogi! Tätä päivää on kyllä odotettukin! Kuten huomaatte, uudistuminen on melko suuri kaikin puolin. Jos käyttöominaisuuksissa on jotain ongelmia, niin antakaa palautetta. Tässä on varmaan vielä pientä viilausta edessä nyt, kun blogi ihan ulkona asti on.

Olen yrittänyt saada koko blogista selkeämmän kokonaisuuden. Kaikki postaukset ovat jonkin kategorian alla ja kategorioita ovat: arki, hyvinvointi, kolumni, ruoka, treenaus ja urheiluhullu. Kategorioiden alta löytyy sitten niihin liittyviä kirjoituksia. Tämän lisäksi sivussa on hakukenttä, jonka kautta voi hakea tietyllä sanalla blogista haluamaansa tietoa. Etusivulla on myös kaikkien aikojen luetuimmat sekä kuukauden luetuimmat tekstit. Etusivulle pääsee klikkaamalla banneria.  Näitä voi selata kännykällä joko ihan ”svaippaamalla” ruutua tai tietokoneella viemällä kursorin postauksien päälle, jolloin selausnuolet ilmestyvät.

On tämä kyllä hieno <3 ! Täytyy antaa valtavan iso käsi Jami Suomalaiselle, joka tästä koko blogin toteutuksesta on vastuussa. Kiitos Jami! Jos koodarille on tarvetta, niin Jamiin kannattaa kyllä olla yhteyksissä! Itsellänikin oli mitä oudoimpia toiveita blogin suhteen ja kaikki onnistuivat ja hommat kyllä hoituivat!

Kuten myös melko nopeasti huomaa, sivuille on tullut uusia yhteistyökumppaneita ja nyt vihdoinkin Celectuskin sekä heidän tarjoamansa työpaikat näkyvät täällä.

Muutoksia on tullut muun muassa vaatemerkin suhteen. Tahdon todella kiittää Nonamea näistä vuosista sekä yhteistyöstä. Vaatteet ovat olleet aivan loistavia ja etenkin heidän takkeihinsa olen ollut aina enemmän, kuin tyytyväinen. Nyt oli kuitenkin aika siirtyä eteenpäin ja uutena tallina on Adidas.

nonametakki (1152 x 823)

Kiitos vielä kerran Noname, Kari sekä kaikki muut Nonamen porukasta. Meikäläinen tulee varmasti vielä Storella pyörimään!

Nonametoppatakki (1148 x 776)

Amandan on myös yksi uusi yhteistyökumppanini, mutta heistä ei vielä sen suuremmin. Kerron täällä blogissa heti lisää heistä, kun vaan saan sieltä suunnalta vihreää valoa. Tamico on myös edelleen menossa mukana ja itse asiassa tämä blogi pyöriikin heidän allaan, joten sinne suunnalle kiitoksia myös nopeista liikkeistä tämän koko homman kanssa! Tahdon myös kiittää Sportsnutrition.fi:tä yhteisistä vuosista sekä karkkikauppana toimimisesta! Toistaiseksi tiet erkanevat, mutta voi olla, että heistäkin vielä kuuluu.

Siinäpä niitä. Uudet sivut, melkein vanhat kuviot!

Nyt vihdoin ja aikuisten oikeasti alkaa julkaisutahti lisääntymään. Olen hieman himmaillut kaiken kanssa, koska tämä blogi on nyt jo pidemmän aikaa ollut tuloillaan ja nyt vihdoin se sitten tuli! Viime viikonloppuna pyörin Urheiluhullun merkeissä Helsingissä muun muassa Dickenin käsipallopelissä, Esko Seppäsen kanssa lounaalla ja Helsinki Seagullsin pelissä vähän Aki Linnanahdetta häiriköimässä, joten heistä tulevaisuudessa lisää.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lisäksi olisi tarkoitus tehdä kolmiosainen ”Urheilusponsorointi” kirjoitussarja (anteeksi sponsorointi -sana, mutta tämä puhtaasti hakukoneiden takia, koska tuota sanaa käytetään enemmän, kuin urheiluyhteistyö). Tässä kirjoitussarjassa haastattelen muun muassa yrityksiä siitä, miksi he tekevät tai eivät tee yhteistyötä urheilun saralla, kirjoitan omista yhteistyökuvioistani sekä siitä, kuinka niitä olen saanut hankittua ja siitä, kuinka urheilun tukemista voisi viedä seuraavalle tasolle erilaisilla ”syvemmillä” yhteistyökumppanuuksilla.

Tällaisia koiruuksia luvassa! Toki monia muitakin blogipostauksia on tulossa, mutta tuossa nyt on muutama, jotka menevät ”Urheiluhullu” -nimikkeen alla.

Niin kommentoinnista vielä sananen. Tänne oman blogini puolelle on löytynyt tiensä muutama ankeuttaja. Onnekseni tässä tajusin, että täällä omassa sosiaalisen media kanavissanihan ei vallitse demokratia, vaan rautaistanyrkkiä heiluttelee allekirjoittanut. Siksipä kommentointi on tulevaisuudessa sellaista, että kaikki kommentit hyväksyn/hylkään minä. Siispä kaikki asialliset kommentit ja kyselyt; tervetuloa! Asiattomat kommentit alkavat melko nopealla kädellä menemään roskapostiin, johon ne tulevaisuudessa ohjautuvat automaattisesti.

Älkää siis ihmetelkö, jos omat kommentit eivät heti näy, pyrin mahdollisimman nopeasti ne julkaisemaan.

Eipä tässä minulla muuta! Jännää nähdä kuinka tänne uuden pohjan ja blogin puolelle itsekin alkaa sopeutumaan!

Avainsanat: ,

Saatat myös pitää

Kesätyöpaikkoja

to 19.3.2015

Nyt tuntuu olevan yhdellä jos toisella melko kuumeinen haku… Lue koko kirjoitus

Aki Linnanahde…

ma 9.3.2015

Aki Linnanahde on tehnyt pitkää uraa radiossa sekä televisiossa.… Lue koko kirjoitus

Trikkaamassa Uniton kanssa

to 5.3.2015

Niin siistiä! Siis NIIN TÖRKEEN SIISTIÄ! Tuo on melko hyvin omia… Lue koko kirjoitus