YLEistä

Arki | tiistai 6. tammikuuta 2015

Sarjassamme huono bloggaaja. Tämä vuosi piti aloittaa kovalla jytkyllä ja tarkoitus oli tässä kohtaa julkaista uudistunut blogisivusto. Kuten näkyy se ei mennyt nyt ihan suunnitellusti, mutta eipä siinä mitään. Ajatellaan positiivisesti; pääsenpähän nyt hetken hehkuttamaan, että sivusto muuttuu ja kuinka jännää se on! Toivon mukaan uusi sivusto on toiminnassa jo ensi viikolla, mutta siinä on muutamia erimielisyyksiä uudella alustalla ja vanhoilla postauksilla, että ihan vannoa en kuitenkaan uskalla.

Sneak peek uudesta sivustosta. Älkää välittäkö kirjotuksesta, ne menee uusiks!
Meikäläiselle sattui jonkin sortin jäätyminen ja sen takia tämä blogi on ollut himpun verran hiljainen viimeisen reilun viikon… ja oma some yleensäkin oli vähän sivussa hetkellisesti. Tänään meni nokka kohti isoa kirkkoa (Helsinkiä) ja huomenna olisi luvassa haastattelu Ylen aamu-tv:ssä 8.19 ja siitä homma jatkuu radioon Yle Puheeseen 9-9:30. Aiheena juurikin ulkonäköasiat naisurheilussa ja urheilussa yleensäkin. Radiossa sitten tuleekin vähän laajemmalla skaalalla juttua.

Muihin juttuihin: Urheiluhullu hommat alkavat tässä kuussa toden teolla. Tässä hommassa myös uusi blogialusta on isossa roolissa, jotta saan autettua Celectusta asiassa, mitä he haluavat: markkinointia heidän toiminnalleen ja lisää näkyvyyttä heidän työpaikoilleen ja ultimaattisesti uusia hakijoita heidän työpaikkoihinsa. Joita muuten on melko paljon ympäri Suomea, joten jos työpaikka on hakusessa, niin suosittelen tsekkaamaan täältä vapaita paikkoja. Kalenteri on alkanut jo himpun verran muodostua ja sitä avaan tarkemmin ensi postauksessa, että mitä siellä suunnalla on luvassa.

Onko uusi vuosi tuonut itselleni uusia kujeita? Eipä juurikaan. Uuden vuoden lupauksia ei sen suurempia tullut. Oman elämän parantaminen sekä oman itseni kehittäminen on jatkuva prosessi, joka toivon mukaan jatkuu ympäri vuoden kuukaudesta riippumatta. Tosin tähän suureen tammikuussa tapahtumaan ilmiöön ajattelin muutamia ajatuksia ja vinkkejä heittää, mutta en tässä postauksessa. Nyt tulee vain yleistä höpöttelyä.

Sitten siihen mukavimpaan eli urheiluun. Mikä on muuten sujunut melko mukavasti! Facebook -fanisivuani seuraavat saivatkin jo kuulla omaa treenieni hehkutusta. Nimittäin treenit ovat sujuneet todella hyvin. Jos oikein tarkkoja ollaan, niin etenkin yksi meni ylitse muiden. Teimme tuossa viikonloppuna kestävyyttä ja juoksimme 2x1000m ja siihen päälle 2x800m. Vauhdit olivat ihan ok, tonnit taisivat mennä keskiarvoon 4.19 ja 800m meni noin 3.23. Nämä eivät kuitenkaan ole se hehkutettava asia, vaan näitä seurannut lenkkareilla riipaistu 200m. Vauhti oli vapaavalintainen, mutta sellainen, että juoksu ei saa hajota.  Oma loppuaikani juoksussa oli 27.2. Tämä ei tällaisenaan varmasti kaikille mitään kerro, mutta se sanoo jotain, että oma 200m ennätykseni kesällä piikkareilla juostuna on juuri päälle 25 sekuntia. Olin huippu tyytyväinen ja suoraan sanottuna itsekin yllättynyt. En olisi uskonut että tuollainen aika tulee, koska olemme hakanneet pääsääntöisesti kestävyyttä ja kuten sanottu, niin se oma kisakunto ei todellakaan ole tällä hetkellä optimaalinen. Hymyssä suin siis täällä suunnalla urheiluasiat!

Kuva vanha, mutta tämä kuvastaa hyvin omaa fiilistä treeneistä, joten se on nyt vain tuomassa lisää potkua tekstille! Plus osuvasti ollaan treenattu Emman ja Nellin kanssa yhdessä, joten tämähän sopii ihan hyvin tähän väliin!
Tältä erää ei sen suurempia. Juosta saa radalla ja välillä tuntuu, että samaa saa tehdä radan ulkopuolellakin, mutta tässä vaiheessa hymyä vielä riittää ja toivon mukaan osaamista myös stopata ja hidastaa, kun tarve vaatii. Toivottavasti uusi vuosi on alkanut kaikilla hyvällä sävelellä!

Tweet

Uudempi

Vanhempi