Leijonaliiga

Urheiluhullu | perjantai 27. helmikuuta 2015

Motivointi. Oikein toteutettuna sillä saa ihmisestä paljon irti. Motivointi on tärkeä monessa asiassa, mutta etenkin työpaikalla sillä on todella oleellinen rooli. Toki haasteensa tuo se, että miten motivoi ja mikä on se asia, joka oikeasti motivoi ihmistä tekemään parhaansa ja vetämään niitä omia rajoja uusiksi.

 

Olen silmät pyöreinä seurannut tämän uuden työpaikkani menoa ja tämä ei todellakaan ole negatiivinen kommentti. Kyllähän pelkästään jo tämä Urheiluhullu pesti kertoo melkoisesti koko firmasta. Nyt pääsin tutustumaan myös Celectuksen uusimpaan juttuun nimeltä Leijonaliiga.

leijonaliiga

Lyhykäisyydessään kyseessä on myyntikilpailu, jossa kymmenen myyntitiimiä ympäri Suomea ”pelaa” toisiaan vastaan. Joka päivä on head to head ottelu kahden eri tiimin välillä ja päivän voittaja on se tiimi, joka myy eniten kyseisen päivän aikana. Myytäviä tuotteita ovat mm. energiasopimukset, operaattorituotteet ja vakuutukset ständeillä myytynä. Liigassa on luonnollisesti myös pistepörssi, jonka perusteella jaetaan henkilökohtaisia bonuksia. Asiaankuuluvasti runkosarjan jälkeen pelataan playoffsit ja loppuottelut. Mitalipeleihin selvinneet tiimit saavat tiimirahansa kertoimella korotettuina. Liigan otteluiden tulosseuranta on reaaliaikainen ja näkyvissä kaikille myyjille. Pelaajapörssistä näkee kuka johtaa pistetaulukkoa.

On meinaan vähän erilainen systeemi!

 

Tämän lisäksi Leijonaliigalla on maajoukkueleirejä, joihin valitaan myyjiä ympäri Suomea edustamaan ja tekemään myyntiä viikonlopun ajaksi messuille. Yli 500 000 suomalaista aikuista ei liiku lainkaan. Se on kansallinen katastrofi ja siihen Celectus vastaa Leijonaliigalla. Siksi  liikunta sekä hyvinvointi ovatkin oleellisessa osassa koko hommaa. Tämä ei muuten ole mitään sanahelinää, vaan se todellakin näkyi koko toiminnassa ja olihan näissä reissuissa vähän erilainen meininki muutenkin. Mistä tiedän? Koska olin mukana Tampereen maajoukkueleirillä. Hommahan alkoi leijonilla niin, että perjantaina he tekivät Asta-messuilla hommia ja illasta pojat pääsivätkin omaan käsittelyyni, nimittäin vedin heille treenin! Voin sanoa, että ennakkoluulotonta porukkaa on kyseessä, koska pistin muun muassa aitoja kävelemään eikä yksikään hannaillut. Kyllä se ihan treenikin kulki, koska kuntopiirissä sai vähän hikoillakin. Jokainen ilta jatkui leijonilla hotellilla, missä odotti yhteinen ”firman piikkiin” illallinen. Ei huono. Lauantai-illan urheilut pidettiinkin sitten Tampereen keskustorilla sählyn muodossa. Siis jätkät otti mailat ja maalit mukaan, pisti kentän pystyyn keskelle Tampereen keskustoria ja alkoi pelaamaan. Joku voisi nolostella tai kauhistella, mutta ei tämä porukka. Puhumattakaan, että pelaaminen oli sen verran vauhdikasta, että siellä meni miestäkin kumoon. Ei voi kuin nostaa hattua.

 

Kim vähän haastatteli ja kyseli omia mielipiteitä koko Leijonaliigasta ja ideologiasta sen takana.

 

Niin ja niihin tuloksiin, noh määriä en saa sanoa, mutta sanotaanko, että tulos oli jäätävä.

 

leijonatastamessuilla

Motivointi. Sillä voi saada ihmisistä melkoisesti irti.

 

Leijonaliigaan voi tutstua lähemminkin Celectuksen sivuilta: ”Rakastamme myyjiämme” -blogipostauksessa.

 

Avainsanat:

Saatat myös pitää

Kesätyöpaikkoja

to 19.3.2015

Nyt tuntuu olevan yhdellä jos toisella melko kuumeinen haku… Lue koko kirjoitus

Aki Linnanahde…

ma 9.3.2015

Aki Linnanahde on tehnyt pitkää uraa radiossa sekä televisiossa.… Lue koko kirjoitus

Trikkaamassa Uniton kanssa

to 5.3.2015

Niin siistiä! Siis NIIN TÖRKEEN SIISTIÄ! Tuo on melko hyvin omia… Lue koko kirjoitus