Mutkia matkassa

Arki | sunnuntai 22. maaliskuuta 2015

Täällä päässä ei nyt ihan täydellisen putkeen ole mennyt. Ei sen suurempia Urheiluhullu saatika urheilupäivityksiä ole tullut, koska nyt on menossa toista viikkoa tautia. Tulin viime viikolla rynnäkköön kipeäksi, nousi kuume ja sain elämäni pahimman flunssan. En ole tainnut koskaan aivastella ja niistää sitä määrää, mitä tuossa pariin päivään tuli. Noh pahin meni ohi jo muutamassa päivässä ja itse asiassa nyt on jo kaikin puolin ihan hyvä olla, mutta lämpö ei vain meinaa laskea. Mittari on mennyt 37.2 ja 37.6 välillä. Treeniä ei siis ole nyt hetkeen tullut, mutta mökkihöperyys on ollut sen verran lähellä, että olen ulkoillut ja käynyt kävelyillä, joihin tuli sairaanhoitajalta vihreää valoa. Soitin siis terveyskeskukseen ja pääsin sairaanhoitajan tsekattavaksi ja hän sanoi, että ihan ok että touhuaa, koska tulehdusarvokin oli aivan normaali, mutta ei saa rasittaa itseään. Lääkärille pääsen reilun viikon päästä. Pyysin, jos voitaisiin tarkistaa myös mykoplasma ja sairaanhoitaja sanoikin, että pyytää lääkäriltä lähetteen, mutta lääkäri ei kuulemma oikein ”usko” mykoplasmaan, joten sitä ei nyt ainakaan ensi viikolla testata.

 

Niin ja kävinkin jo jonkin aikaa sitten niissä verikokeissa varmuuden vuoksi, koska tuo paino ei nyt edelleenkään putoa ja olo on muutenkin väliin ollut vähän väsynyt. Verikokeissa oli kaikki kunnossa: kilpirauhanen ok, perus verikokeet ok, sydänfilmi ok. Ainoa kummallisuus oli koholla ollut maksa-arvo, joka nyt tsekataan uudemman kerran ensi viikolla.

 

Vähän harmittaa, koska tuossa kun kerkesin sen reilun viikon treenata, niin homma sujui ihan mukavasti. Tein rinnallevedossa enkan 70kg, penkki kulki ja kyykätessäkin meni 100kg helposti (ei syväkyykkyä). Samoin pitkät vedot sujuivat. Eipä voi nyt mitään muuta kuin toivoa, että tämä tästä menisi ohi ja pääsisi taas sorvin ääreen. Siihen asti pidättäydyn kävelylenkeissä tai korkeintaan todella kevyissä treeneissä omaa oloa kuunnellen.

 

adidasreppu

Postissa on tullut onneksi melkoisia päivän piristyksiä Adidakselta <3

 

Blaah ihan suoraan sanottuna. Aina ei mene putkeen, mutta ei parane stressata. Se ei ainakaan tätä kokonaisuutta paranna. Täytyy pitää se rytmi kunnossa, nukkua ja syödä kunnolla, niin ainakin niiden puolesta tukee sitä tervehtymistä!

Avainsanat: ,

Uudempi

Vanhempi

Saatat myös pitää

Taudista tautiin

to 3.5.2018

Portugaliin ja sen lämpöön on saavuttu jo toistamiseen kuluneen… Lue koko kirjoitus

Kalevan kisat kotisohvalla

su 24.7.2016

Kun ne asiat eivät aina mene ihan suunnitellusti. Sain taas karvaan… Lue koko kirjoitus

Viikonloput ilman urheilua

su 14.2.2016

Ajattelin kirjoitella näistä vähän normaalista poikkeavista… Lue koko kirjoitus