Hei me lennetään!

Urheiluhullu | tiistai 7. huhtikuuta 2015

Pääsäinen lusittu! Pidin ”lomaa” ja en kauheasti sosiaalisessa mediassa huudellut vaan keskityin treenaamiseen ja muihin hommiin, joten vähän venähti tämä oma hiljaiselo täällä netin puolella. Nyt kirjoittelen viikonlopun ennen pääsiäistä menoista. Viikonlopusta, joka on tunnettu myös nimellä tehoviikonloppu. Kyllä taas vaihteeks olin yhtä hymyä, kun mietin tätä Celectuksen Urheiluhullu hommaa, koska onhan tämä melkoinen työpaikka! Niin ja ilouutisia sieltä suunnalta muutenkin, koska tämä homma jatkuu vielä kesäkuuhun asti!! Jeee!

*Tuuletan täällä näppäimistön äärellä*

 

siriusresort

 

Tosiaan takaisin viikonloppuun. Pääsin käymään Pyhtäällä Sirius Sport Resortissa ja voi vitsit mikä paikka! Sieltä löytyy köysipuisto, kokoustiloja, ruokapaikkoja, museo ja vaikka mitä! Kyllä on aktiivisen ihmisen leikkikenttä, koska kaikkien noiden lisäksi siellä pääsi surffaamaan, siis SURFAAMAAN (siitä tulee huumoripläjäys videon kera myöhemmin) meikäläisen sisäinen vesipeto pääsi valloilleen ja sai kyytiä! Surffauksen lisäksi pääsin myös kokeilemaan tuulitunnelissa lentämistä. Oli kyllä niin törkeen hauska päivä, että ei ole taas hetkeen ollut! Jos olisin hymyillyt yhtään leveämmin, niin naama olisi varmaan revennyt.

 

Sirius

Brunssin antimia

 

 

Voin sanoa, että tuulitunnelissa lentäminen; mielettömän hauskaa! Tuulta tuli lähemmäs 200km/h joten kyllä siinä viima kävi. Itsellä tuli pieniä ongelmia, koska en pystynyt olemaan hymyilemättä, mikä taas aiheutti auttamatta sen, että viimeisetkin syljen rippeet karkasivat aika vauhdilla tuolta suusta ja luonnollisesti matka oli poskea pitkin ylöspäin… Kyseessähän on siis aika lailla sama ilmiö, mikä käy, jos (omassa tapauksessa kun) lyöt pääsi ikkunasta ulos auton vauhdin ollessa se reilu 100km/h. Tosin siinä tapauksessa on myös kohtuullisen suuri ötökkä silmässä/suussa/muuten vaan naamassa -riski, jota ei tuolla tuulitunnelissa kyllä ole.

 

Itse lentäminen ei mitään erityisen vaikeaa ollut. Tosin tuosta kohtuu hyvästä kehonhallinnasta oli tässä, kuten niin monessa muussakin lajissa, kyllä apua. Meille tehtiin lyhyt ohjaus ennen tunneliin menemistä, missä käytiin lähinnä käsimerkkejä läpi kuten mikä tarkoittaa, että koukista jalkoja, suorista jalkoja, ole rennommin ja niin edelleen. Lyhyen priiffin jälkeen olikin tunnelin vuoro, missä ohjaaja oli koko ajan mukana auttamassa ja tarpeen vaatiessa kääntelemässä ja lennättämässä. Helppoa ja hauskaa! Puhumattakaan, että ohjaaja oli melkoisen vekkuli myös, koska hän ilmoitti, että tärkein asia tunnellissa muistaa on se, että hymyilet ja laulat kovaan ääneen. Keskityin hymyilemiseen.

 

Tästäkin sain onnekseni videomateriaalia, koska Siriuksessa otetaan jokaisesta lentäjästä videokuvaa ja sen saa omaan käyttöön. Siispä turhaan minä sen enempää jaarittelen, koska parhaan idean tekemisestä saa videolta!

 

 

Jos video ei näy, niin pääset katsomaan sen painamalla tästä.

 

 

 

 

Avainsanat: , ,

Uudempi

Vanhempi

Saatat myös pitää

Päiväretkeilijän unelma;…

ke 10.10.2018

Onko hullua olla mielettömän onnellinen akilleksen nopeasta… Lue koko kirjoitus

Upea Helvetinjärvi

su 9.9.2018

Tiedättekö Suomessa on mitä uskomattomimpia paikkoja. Silti turhan… Lue koko kirjoitus

Telttaseikkailu (fiasko)…

ma 6.8.2018

”Tiiätkö, mä en ole koskaan viettänyt yötä… Lue koko kirjoitus