Surffaus, I like it!

Urheiluhullu | maanantai 20. huhtikuuta 2015

Tiedättekö, mikä on todella hauskaa hommaa? Surffaus! Siis niin hauskaa, että oksat pois!

 

surffaus

 

Nyt on luvassa Sirius Sport Resortissa vietetyn Urheiluhulluilun täyteisen päivän toinen osa. Olen yhtä hymyä, kun pelkästään muistelen tuota keikkaa. Suosittelen lämpimästi kaikkia joskus kokeilemaan surffausta, koska  mielettömän hauskuuden lisäksi tuo ei mitään hullun kallista hommaa ole; 25€ tunti, jos olet osana ryhmää. Surffaus on kyllä aivan ehdottomasti laji, mitä täytyy vielä päästä tekemään! Toki itselläni ei ole hajuakaan, kuinka tuo vertautuu, kun ihan oikeasti merelle mennään, mutta takataskussa on pieni suunnitelma, että jos tuolla Los Angelesin suunnalla mahdollisesti pääsisi ihan merellekin kokeilemaan.

 

Huomioita: Alkuun tuo oli yllättävän vaikeaa. Samoja piirteitä on lumilautailun kanssa, mutta tämä oli kyllä omasta mielestä haastavampaa hommaa. Tosin kyllä sitä tuossa tunnissa todella paljon osaaminen kehittyi. Meidän vieressä meni yksi porukka, jotka näyttivät omaan silmään jo melko ammattilaisilta, ja heillä oli ollut kuulemma 4 vai 5 kertaa takana. Lisäksi, kun tajusin, että se *piip* jäykkänä oleminen ei ole paras mahdollinen lähestymistapa, niin alkoi paljon paremmin sujumaan. Esimerkkinä siitä on videolla ensimmäinen yritys pystyssä, kun jalat tärisevät samaan malliin, mitä ne tärisevät Pispalan porrastreenin päätteeksi.

 

surffaaminen

Turvallisuusopetus menossa

 

Jos video ei näy, niin pääset siihen täältä.

 

Kaiken rehellisyyden nimissä tämä on kyllä Celectuksen (linkin takana muuten työpaikkoja) Urheiluhulluilu -ajan lajikokeiluista hauskin. Ei edes haitannut, että välillä vietin enemmän aikaa selälläni jalat ilmassa, kuin laudan päällä. Kaatuilukin oli hauskaa eikä todellakaan sattunut, vaikka aika komeasti siellä pariin otteeseen lauta alta lähtikin.

 

Aivan loistavaa hommaa, mutta eiköhän se fiilis näistä kuvistakin  välity!

 

surffaussiriussportresort

 

siriussurffaus

 

 

 

Avainsanat: , ,

Saatat myös pitää

Päiväretkeilijän unelma;…

ke 10.10.2018

Onko hullua olla mielettömän onnellinen akilleksen nopeasta… Lue koko kirjoitus

Upea Helvetinjärvi

su 9.9.2018

Tiedättekö Suomessa on mitä uskomattomimpia paikkoja. Silti turhan… Lue koko kirjoitus

Telttaseikkailu (fiasko)…

ma 6.8.2018

”Tiiätkö, mä en ole koskaan viettänyt yötä… Lue koko kirjoitus