Urheiluhullu goes ulkomaat

Arki | keskiviikko 15. huhtikuuta 2015

Meikäläinen on pimittänyt tietoa täällä blogin puolella nyt hetken aikaa, mutta tällä viikolla (oikeastaan viime viikolla) homma pienien mutkien kautta varmistui, joten voin hehkuttaa: Tämä plikka lähtee ensi viikolla 8 päiväksi Portugaliin ja siitä matka jatkuu reiluksi 4 viikoksi Los Angelesiin! Jee jee jee!

 

crazypeople

Emma here I come!

 

punnerrukset

Fiiliksiä viime kerran treeneistä

 

Losangelesblogi

 

Kyseessähän on siis treenileiri, mutta koska tämä allekirjoittaneen työ sekä työnantaja on sen verran helmiä ( I <3 Celectus ), niin tällainenkin järjestely onnistuu. Rajathan on tehty ylitettäväksi ja kyllä se Urheiluhulluilu luonnistuu ulkomaillakin.

 

Molemmissa maissa valmentaja on mukana ja Portugaliin tulee myös treenikaveri Amanda ja Amerikan maalla odottaa tietenkin sitten rakas siskopuoleni Emma. Toki Amerikassa teen jälleen kerran aika paljon yksin tai kahdestaan valmentajan kanssa, mutta eipä haittaa. Jos rehellisiä ollaan, niin tuo itsekseen tekeminen on ihan hyvä idea, koska silloin tällöin (liian usein) syyllistyn itseni vertaamiseen muihin, joten tätä ongelmaa ei tuolla Losin puolella ainakaan ole. Robin lähtee 1,5 viikkoa itseäni aikaisemmin takaisin Suomeen ja loppuajan teen yksin, mutta kyllä tässä sen verran paljon on treenivuosia takana, että tuo itsekseen tekeminenkin luonnistuu hyvin.

 

noname

Hivenen kuitenkin jännittää lähtö, koska itsekseni saan jonkin verran olla muutenkin, koska Emmalla on paljon kiireitä sekä kisoja ja loppuajasta Robinkin sitten lähtee, mutta onneksi tuo jenkkilä ei ole mikään tuppisuiden maa, joten eiköhän siellä pärjää. Ja onhan viime kerrasta muutama kaverikin odottamassa. Kyllä tästä hyvä tulee!

 

Muutenkin leirit ovat urheilijan parasta aikaa ja toivon mukaan tämä ei ole poikkeus. Peukut vaan pystyyn, että homma alkaa rullamaan vieläkin paremmin. Treenithän kulkevatkin jo melko mukavasti (tänään meni puolikyykyssä 3x120kg wuhuu), mutta aineenvaihdunnan kanssa voisi vielä parempikin tilanne olla. Tosin siihenkin sain kyllä hyvää apua yhdestä hoidosta, josta myöhemmin lisää, mikä kyllä pisti aika hyvin potkua kroppaan. Kuitenkin ei se lämpö ja stressaamattomuus ainakaan pahitteeksi ole!

 

Portugal and Los Angeles, here I come!

 

 

 

 

 

 

Avainsanat: , , ,

Vanhempi

Saatat myös pitää

Nauti vielä, kun se…

su 1.3.2020

”Noora nauti.” Tämä on kommentti, mitä kuulin… Lue koko kirjoitus

Hallikausi starttaa kahden…

ti 7.1.2020

Itseasiassa hallikausi starttaa alle kahden viikon päästä! Hurjaa.… Lue koko kirjoitus

Voisitko jo lopettaa…

su 28.7.2019

Tälläinen kommentti kilahti Joensuun Motonet GP:n jälkeen omaan… Lue koko kirjoitus