Hyvästi Monte Gordo

Treenaus | lauantai 2. toukokuuta 2015

Tänään sai Monte Gordo hyvästit ja matka suuntautui aamusta Lontooseen. Täytyy sanoa, ja samalla koputtaa puuta, että leirin tämä osa meni mainiosti. Siis niin hyvin, että jopa itsekin yllätyin. Tuossa tarkistelin Treeni.fi:tä ja treenitunteja kertyi tänä kahdeksana päivänä 22 tuntia. Toki tuossa on huoltavia- ja valmistavia treenejä, mutta kyllä sitä ihan yleisurheiltua sai tässä reilussa viikossa.

 

portugalinleiri

Täytyy sanoa, että ehkä eniten yllätti nopeustreenit. Olemme tehneet melko vähän nopeutta muuten kuin erilaisina oheisharjoitteina muiden treenien yhteydessä ja olemme enemmänkin keskittyneet kestävyyteen ja toisaalta myös voimaan, mutta siitä huolimatta nopeus kulki kohtuullisen hyvin. Näemmä allekirjoittaneen kohdalla tuo kombinaatio kestävyys- ja voimaharjoittelu kehittää myös nopeutta! Hyvin iloisesti sekä minä, että valmentajani yllätyimme, kun teimme 60m vetoja ja kello pysähtyi kahteenkin kertaan aikaan 7.56. Toki myötätuulta oli noin kilometrin verran ja heille jotka eivät tiedä; käsiajanotto on vähintäänkin sen 0,2 nopeampi, kuin sähköinen, mutta silti. Tuota pystyy vertaamaan aikaisempien vuosien käsiajalla otettuihin juoksuihin ja se sijoittuu ihan hyvin niihinkin.

 

montegordokenttä

Kaiken kaikkiaan olo on hyvin iloinen. Yhdistettynä siihen, että kohtuullisen kovat treenit ja aika paljon suurempi treenimäärä eivät juuri ole vaikuttaneet ylitsepääsemättöminä kipuina. Aitatreenissä penikat ja pohkeet olivat todella kipeät, mutta sen jälkeen alkoi raivo huoltotoimenpiteet, jotka ovat selkeästi tuoneet tulosta. Kaikki vapaa-aika sängyssä on vietetty joko hieroen pohkeita tai jalat seinää vasten. Jokaisen treenin jälkeen on tullut altaalla vilvoittelu ja nopeuksien jälkeen vielä kylmägeelit jalkoihin ja burana naamaan. Joka ilta 30 minuuttia foam rolleria sekä venytyksiä ja yöksi voltarenit pohkeisiin ja kompressiosukat jalkaan, vähintään 9 tuntia unta ja avot! Kroppa toimii ihan iloisesti.

 

montegordoportugal

Fiilis muikea! Ja kiitos uudelle pikkusiskolle paidan lainasta ja muutenkin koko reissun treeni- ja kämppäkaverina olosta 🙂

 

Nyt on edessä yksi yö Lontoon lentokentän hotellissa ja huomenna päivällä kohteena onkin Los Angeles! Toivon mukaan meininki jatkuu samana ja siellä voi tulla muuten yleisurheilun lisäksi Urheiluhulluiltua muidenkin lajien parissa!

Näihin kuviin ja tunnelmiin.

bloc

Ommeinaan melkonen huane!

 

The Portugal part of my training camp has gone well! I’ve done 22 hours of training during the 8 days I was there and specially my speed training went quit nicely even though we haven’t done that much speed training this year. I’m very pleased about the camp and about the *knock on wood* very little pain I’ve had in my body even though our training’s were harder than the ones we do in Finland. Must have something to do with the the stretching, massaging, cold gel, compression socks, lots of sleep and other recovery things I’ve done religiously every day. Tomorrow I’m of to L.A!

Avainsanat: , ,

Uudempi

Saatat myös pitää

Nauti vielä, kun se…

su 1.3.2020

”Noora nauti.” Tämä on kommentti, mitä kuulin… Lue koko kirjoitus

Hallikausi starttaa kahden…

ti 7.1.2020

Itseasiassa hallikausi starttaa alle kahden viikon päästä! Hurjaa.… Lue koko kirjoitus

Voisitko jo lopettaa…

su 28.7.2019

Tälläinen kommentti kilahti Joensuun Motonet GP:n jälkeen omaan… Lue koko kirjoitus