Lämmittely ennen treeniä

Treenaus | maanantai 11. toukokuuta 2015

Lämmittely ennen treeniä on asia, mitä harrastan aina. Jopa ennen lenkkiä teen alkuun lämmittelyn sekä venytykset, koska lenkillä saan enemmän irti, kun kroppa on vetreänä puhumattakaan, jos tehdään kovia treenejä. Ei tulisi mieleenkään tehdä mitään ilman, että alkuun teen kunnon verkan koska:

  • Treenistä saa enemmän irti
  • Loukkaantumisen riski pienenee
  • Kroppa tuntuu paremmalta
  • Treenin jaksaa paremmin

 

Voin sanoa, että ero on kuin yöllä ja päivällä, kun teen treenin suoraan ilman lämmittelyä tai lämmittelyn kanssa.

 

lämmittelyennentreeniä

 

Koska täällä suunnalla ei olla paljoa vielä urheiltu, hulluiltu tai edes Urheiluhulluiltu flunssan takia,  niin ajattelin nyt siis julkaista jo Portugalissa kuvaamani videon, missä on esiteltynä alkuverkka, jota me kutsumme nimellä Brittien alkuverkka. Itse teen nämä liikkeet yhtenä osana lämmittelyä aika lailla ennen jokaista treeniä. Eli jos kiinnostaa saada ideoita tai uusia liikkeitä alkuverkkaan ja lämmittelyyn, niin kannattaa kurkata video. Koska itse en ole (ainakaan vielä) mikään luonnonlahjakkuus kameran edessä, niin on materiaalilla jonkinlainen huumoriarvokin, koska ei se ihan putkeen koko aikaa mennyt.

 

Liikkeet ovat melko jalkapainotteiset ja tämä on myös todella hyvä loppuverkkana etenkin, jos on tehnyt jaloilla treenin aikana paljon töitä ja jos takareidet vaivaavat.

 


Jos video ei näy, niin klikkaa tästäToivottavasti on uusia juttuja ja liikkeistä on apua. Suosittelen ainakin kokeilemaan, jos ei ole jo tuttu setti!

 

Warm up before training is really important. I do a warm up before every training because it prevents injuries, you get more out from the training and your body feels better whilst training. On the video is a warm up routine we call ”the British warm up”. So if you want to get some ideas for new moves to do before training you should check it out. 

Avainsanat: , ,

Uudempi

Vanhempi

Saatat myös pitää

Oodi paremmalle unelle

ke 16.12.2015

Ah nukkuminen, tuo ihanuuksien ihanuus. Olen melko perso unelle siinä… Lue koko kirjoitus

Kylmähoito on saapunut…

su 25.10.2015

Jes vihdoinkin meikäläinen voi täällä blogin puolella kirjoittaa… Lue koko kirjoitus

Testissä kompressiotrikoot

ti 28.7.2015

Nyt ne tuli, nyt ne tuli, nyt ne tuli! Zero Point on tuonut… Lue koko kirjoitus