Los Angelesissa

Arki | torstai 7. toukokuuta 2015

Perillä! Ollut jo itseasiassa parikin päivää. Miksi ei ole aikasemmin kuulunut? Noh koska kerkesin selkeästi aivan liian aikaisin kehumaan, että tähän asti homma mennyt hyvin, koska tulin nyt sitten flunssaan. Tuo matkustaminen, yhdistettynä yö on päivä -muutokseen oli näemmä  sen verran raskas kropalle, että nyt iskikin sitten vähän kovempi flunssa. BLAAH.

 

Matkustaminen meni muuten kyllä aika hyvin. Tosin Portugalin päässä tuli kevyesti huijattu olo, kun ostin lentokentällä kanasalaatin ja sain eteeni tällaisen:

kanasalaattijuu

Tuo on siis majoneesia, mihin on muusattu kanaa. Tuon päällä oli 6 salaatinlehteä, mikä ilmeisesti sitten oikeutti kutsumaan ko annosta ”salaatiksi”. Jäi syömättä.

 

Tuonne Amerikan maallekin lentäminen sujui ihan hyvin. Paitsi hivenen lähti uskottavuus unilääkkeistä. Otin matkaan mukaan unilääkkeitä ihan sen takia, että pääsen mahdollisimman nopeasti Amerikan rytmiin ja että lento menisi nopeasti. Napsinkin yhden naamaani lennon aikana ja ihmettelin, kun ei mitään tapahdu. Hetken yrittämisen jälkeen (siis nukkumisen yrittämisen) tulin siihen tulokseen, että kai se taju sitten lähtee kun on lähteäkseen. Noh siinä kolmannen elokuvan kohdalla tulin siihen tulokseen, että ei ne napit nyt taida oikein toimiakaan.

 

lakoneesta

leffa

Onneksi oli noin 30 elokuvaa, mistä valita viihdykettä.

Nyt tosiaan onkin tämä kämppä sekä tuo lattialla sijaitseva nukkumapaikkani tulleet hyvinkin tutuiksi. Toivon mukaan kohta alkaa olo paranemaan, koska sen verran kävin eilen ulkona, että pääsin katselemaan, kun Brianna Rollins sekä Queen Harrison treenasivat (heidän valmentajansa valmentaa siis siskopuoltani Emmaa, kenen luona täällä asustan) ja tulin siihen tulokseen, että piru vie! Flunssa on mielentila ja pakotan tämän olon vaikka väkisin kropasta! Tosin vielä kroppa ei tätä asennetta ole ymmärtänyt, mutta toivon mukaan aika pian sekin tulee samalle viivalle pään kanssa. Siihen asti meikäläinen vetää kaikki lailliset pillerit ja vitamiinit naamaan, että pääsisi taas mahdollisimman pian sinne radalle!

 

munnurkka

Meikäläisen peti.

 

I was too quick with my praises. I have the flu. It’s been going on for two days now. Not happy with that at all but hopefully this will stop soon because I decided that being sick is a state of mind and I’m gonna kick this flu’s ass! Yeah and I bought the worst chicken ”salad” ever at Portugal. That white stuff is mayonnaise with bits of chicken. Apparently the 6 pieces of lettuce on top of that gave the chef an idea to call that a salad. I did not eat that.

 

Avainsanat: ,

Saatat myös pitää

Videoblogia: treenileiri…

su 14.4.2019

Jahas täällä blogin puolella on ollut hivenen hiljaiseloa, mutta… Lue koko kirjoitus

Tavira ja Pego do Inferno

ti 22.5.2018

Tuli tuossa Portugalin leirillä sellainen facepalm, että oksat pois.… Lue koko kirjoitus

Taudista tautiin

to 3.5.2018

Portugaliin ja sen lämpöön on saavuttu jo toistamiseen kuluneen… Lue koko kirjoitus