Treenihommia

Arki | maanantai 25. toukokuuta 2015

Täällä on ollut nyt jo useampikin viikko kaikki enemmän tai vähemmän kunnossa. Flunssa on selätetty, tosin uusi taistelu tuon oman nukkumapaikan kanssa on alkanut nimeltä ”joko selkä antaa periksi tai patja” ja tällä hetkellä patja on viemässä voiton. Onneksi huoltotoimenpiteet helpottavat ainakin jonkin verran ja Suomessa sitten heti hierontaan, niin eiköhän se sillä viimeistään hoidu.

 

Nyt kun Emmalla sekä Katrinalla (Emman yksi kämppäkavereista, kenen kanssa jaamme huoneen) on koulu ohi, niin ollaan päästy myös treenin lisäksi touhuamaan kaikenlaista, mutta näistä tulee omat postauksensa. Juttua tulee Celectuksen Urheiluhulluilun puolesta myös yksistä yleisurheilukisoista, joissa tuli käytyä täällä ja muita päivityksiä muun muassa Santa Barbarassa tehdystä päiväreissusta.

northridge

Treenit ovat menneet ihan jees. En niin liekeissä ole ollut, kuin Portugalissa, mutta ei kyllä huonostikaan ole mennyt. Etenkin valmentajan kanssa tehdyt treenit ovat menneet hyvin, mutta ikävä kyllä olen huomannut sen, että kyllähän sitä saa paljon enemmän irti, kun siellä radalla on itsesi lisäksi joku toinenkin. Onnekseni kovimmissa treeneissä on ollut valmentaja paikalla, niin siitä on saanut lisäpotkua tekemiseen. Nyt tosin tällä viikolla itselläni on kolme kovempaa treeniä yksikseen, mutta eiköhän niissä itsekseenkin saa ne jalat tärisemään. Etenkin, kun luvassa on 400m aitaharjoitus niin, että teen kaksi kertaa 7 aitaa kisavauhtia ja siihen päälle vielä 150m tai 200m täysiä.

 

aitahypyt

 

Kunto on kuitenkin selkeästi mennyt ylöspäin, mutta välillä on tullut hieman stressattua siitä, että onkohan tämä paino ja kroppa nyt menossa parempaan suuntaan (täällä ei ole puntaria, mikä varmaan on ihan hyvä asia, mutta ei ole hajuakaan, että onko painoa lähtenyt). Tosin tuossa yksi päivä Instagramiinkin laitoin tämän kuvan, kun tuli katsottua noita jouluna otettuja kuvia. Joskus on ihan hyvä katsella taaksepäin, niin näkee sen, että mihin on päästy.

IMG_0687

Yleisurheilun puolelta ei siis sen suurempia. Aamureippailut ovat olleet täälläkin osa ohjelmaa ja samoin illan huollot. Piikkarit ovat pariin kertaan käyneet jalassa ja juoksuaskelia on tullut aika paljon. Happoja on tehty täälläkin, mikä oli muuten aivan ihanaa. Se on jotenkin hullua, kuinka paljon sitä oikeasti tykkää treeneistä, joiden jälkeen ei pysty kunnolla edes kävelemään, keuhkoihin sattuu, jalkoihin sattuu ja puolessa välissä tekisi mieli hakata päätä tartaniin, koska puolet treenistä on vielä jäljellä. Kyllä se vaan on niin, että meikäläinen tykkää hapoista!

hapottaa

Fiiliksiä kun takana oli 4 x 150m sileä aikoihin 21-24, minuutin palautus ja 190m aidoilla aikoihin 31-32 perään. <3

 

Eipä sen kummempia. Vielä 1,5 viikkoa täällä lämmössä treeniä, kunnes nokka kohdistuu Suomeen!

 

Training has gone pretty good, though it hasn’t gone as well as in Portugal but not bad either. It has a lot to do with the fact that many of my training’s I’ve done alone but luckily the hardest ones I’ve been able to do with my coach which was good. You get a lot more out of yourself if there is at least someone else with you on the track compered if you’re all alone there. I’ve also stressed a bit about my weight even though my running, power, hurdling etc has improved. We don’t have a scale here so I have no idea how much I weight. Though I was looking at my old pictures and realized that sometimes you should look where you started to see how far you’ve gotten so obviously I have done something right. I’ve also done some stuff with my sister Emma and her roommate Katrina (we went on a ”road trip” to Santa Barbara) that I’m going to write about later on.

Avainsanat: ,

Vanhempi

Saatat myös pitää

Videoblogia: treenileiri…

su 14.4.2019

Jahas täällä blogin puolella on ollut hivenen hiljaiseloa, mutta… Lue koko kirjoitus

Tavira ja Pego do Inferno

ti 22.5.2018

Tuli tuossa Portugalin leirillä sellainen facepalm, että oksat pois.… Lue koko kirjoitus

Taudista tautiin

to 3.5.2018

Portugaliin ja sen lämpöön on saavuttu jo toistamiseen kuluneen… Lue koko kirjoitus