Gumball 3000

Urheiluhullu | maanantai 1. kesäkuuta 2015

On ollut taas vaihteeksi jopa vähän sykkimistä tämä kulunut reilu viikko. Treenejä on tullut ihan mukavasti ja nyt on edustettu Celectuksen Urheiluhulluna himpun verran erilaisissa meiningeissä. Täytyy lähettää sinne Suomen maalle yhdet kiitokset, koska sain melkoisen hyvän vinkin, että tsekkaapas millon Gumball 3000 saapuu Los Angelesiin. Onneksi tajusin tarkistaa, koska pysähdys Los Angelesissa tulisi olemaan kahden päivän päästä! Ei kun Seppäsen Eskolle koodia (hän oli yksi kisan osallistujista) ja menoksi!

esko

staplescenter

gumball3000losangeles

Gumball 3000 on siis autokisa, jossa osallistujat ajavat ennalta määrätyn reitin pitkin maailmaa ja pysähtyvät reitin varrella eri kaupungeissa. Tänä vuonna kisa alkoi Tukholmasta ja päättyi Las Vegasiin. Los Angelesissa autot olivat yhden illan esillä Staples Centerin viereisellä kadulla, joka oli suljettu illan ajaksi.

 

Kuten kuvista näkyy, menopelit ovat myös himpun verran niistä perus Saabeista poikkeavia. Yllä olevassa kuvassa oleva Rolls-Royce oli kuulemma 8 miljoonan euron arvoinen. Kyllähän se meininki oli vähän erilaista, koska ko auton ajaja autosta noustestaan käveli yleisön eteen ja alkoi leikkiaseella ampuamaan rahaa katsojien sekaan. ”Money ain’t no thing!” vai miten se nyt oli?

gumball3000

Eikä tarvinnut kauaa arvuutella, jos joku julkisuuden henkilö saapui, koska yleisö alkoi sekä huutaa, että juosta hillittömästi heidän autojensa perässä. Illan aikana tuli spotattua muun muassa Deadmau5, Tommy Lee, Expendablesista tuttu pahis Dolph Lundgren sekä Tyson Beckford.

deadmau5

Deadmau5

tommylee

Tommy Lee

gumball3000cars

 

On myönnettävä, että olihan siellä melkoisen näpsäköitä autoja, vaikka itse sanonkin! Muutama hassu miljoona seisoi tuolla kadulla. Tosin ilmeisesti amerikkalaiset eivät osaa arvostaa omaa sarkasmiani, koska joku tuli kyselemään, että tykkäänkö autoista ja kommenttini oli että ”Njääh”. Tosin selvensin tämän asian kysyjälle, koska reaktio kommenttini jälkeen oli himpun verran kauhistunut.

withkatrina

 

Päästiin myös illalla tsekkaamaan millaista meno oli tapahtuman after partyissa, missä tulikin sitten lisää suomalaisia tuttuja kasvoja. Tenttailin vähän Eskolta, että millaista meno on ollut ja kyllähän tuo on jonkin verran eri kaliiperin ”autokisa”.

gumball3000afterparty

 

mustabarbaari

Ja kyllä, meikäläisellä on mitä ilmeisimmin tasan yksi tapa pitää käsiä, kun otetaan kuvia! Nooh ehkä tässä vielä joskus oppii olemaan normaalisti kameran edessä…

 

Kaiken kaikkiaan aika siistiä hommaa ja eihän tuo ilta ihan sinne ”perustorstai” lokerikkoon mene! Iso kiitos vielä Esko!

 

Got the chance to check out Gumball 3000 racing competition. Must say that it was a different kind of experience and I LOVED the cars! It was crazy especially whenever a celebrity arrived. We saw Deadmau5, Tommy Lee, Tyson Beckford and Dolph Lundgren. To top it all we got to go to the after party! You know, just a normal Thursday night for us!

Avainsanat: ,

Uudempi

Vanhempi

Saatat myös pitää

Positiivisesti ja…

to 10.10.2019

Ah ylimenokausi ja LOMA! Viime kausi oli sellainen, että lomalle oli… Lue koko kirjoitus

Saako ekohippi lentää?

to 3.10.2019

Ilmastoahdistus. Se on saapunut omaan arkeen ja on erittäin… Lue koko kirjoitus

Tavira ja Pego do Inferno

ti 22.5.2018

Tuli tuossa Portugalin leirillä sellainen facepalm, että oksat pois.… Lue koko kirjoitus