Suomessa

Arki | maanantai 8. kesäkuuta 2015

JET LAG! Se on ollut päälimmäisenä itselläni viime perjantaista lähtien. Tosiaan Suomen maalle saavuin perjantaina aamuyöstä ja sen jälkeen on ollut enemmän tai vähemmän sekaista tämä oma olo ja meno. Nukkumarytmistä olen onneksi saanut kiinni aika hyvin melatoniinin, unilääkkeiden ja yleisesti väkisin hereillä olemisen ansiosta, mutta kyllä pää on aivan pihalla. Ei se toisaalta mikään ihme ole, koska päivä ja yö vaihtoivat paikkaa. Aamusta yleensä ensimmäiset 3-4 tuntia menee ihan hyvin, mutta kello 12-19 onkin sellainen väsymys, että oksat pois.

palmuja

Ihan rehellisyyden nimissä jos pitäisi valita, niin olisin ennemmin Hannibal Lecterin kanssa suljetusa huoneessa, kuin itseni. Himpun verran olen ollut ärhäkkänä… siis oikea sana kuvata itseäni on aivan täydellinen p*skapää. Pahoittelut ranskastani, mutta mikään lievempi nimitys ei sovi. Seuraava viikko menee aikaeron totutteluun ja siitä sitten varovaisesti taas treenaamaan. Sopivasti, TAAS, tuli flunssa tänne suuntaan tultaessa, mutta onneksi nyt joka tapauksessa täytyy vain levätä, niin samaan konkurssiin se menee.

 

aidankanssa

Kyllä siitä huolimatta aivan ihanaa olla Suomessa! Suomen kesä, vaikka onhan täällä nyt himpun verran viileää, on jotain aivan ihanaa. Mökkeily, metäsässä juokseminen, lupiinikimppujen kerääminen, lintujen laulu, aurinko, järvet, kalastus ja muut kesäjutut ovat kyllä jotain niin hienoa.

 

Amerikassa viimeiset viikot menivät vauhdikkaasti. Treenit kulkivat ongelmitta ja vapaa-aikanakin meno oli melkoisen hurjaa. Hurjan siitä teki se, että tuli kokeiltua pariakin ”vähän erilaista” juttua. Toinen niistä oli haulikolla ampuminen. Tosin ikäväkseni huomasin, että en ole ehkä mikään luonnonlahjakkuus ko hommassa. Ammuttiin kiekkoja ja 18 yrityksestä yhteen osuin. Sattumalta se oli vieläpä viimeinen yritys, joten pääsin lopettamaan ampujan urani huipulla. Muistoksi jäi olkapäähän mustelma, vaikka kovasti luvattiin, että ei tämä haulikko juurikaan potkaise. Tosin oli se kyllä sen arvoista!

hauleja

ampumassa

Muutenkin, koska nyt Amerikan maalla oltiin ja siellä asiat tehdään isosisti, niin päätin lopettaa leirin tyylillä ja samalla ottaa tähän Celectuksen Urheiluhullun hommaan sellaisen natsan, että oksat pois. Mikäpä sen parempi tapa viedä asiat seuraavalle tasolle, kuin laskuvarjohyppy?

laskuvarjohyppäämässä

Täytyy sanoa, että fiilis vaihteli melkoisesti siitä ”Ei paras mahdollinen idea” aivan toiseen ääripäähän ”Mä hoidan itselleni luvat ja alan hyppään vakiona näitä!” Kaiken kaikkiaan täytyy kuitenkin sanoa, että olihan se melkoisen hurjaa ja siistiä hommaa!

ohno

Fiilis ennen hyppyä

 

fiilishypynjälkeen

Fiilikset hypyn jälkeen

Parhaimman kuvan koko hommasta saa tässäkin tapauksessa videolta. Muutama ärräpää saattaa lentää, mutta ehkä sen saa anteeksi, koska ei se reaktio mikään lievä kuulukaan olla, kun tajuaa hyppäävänsä lentokoneesta vapaaehtoisesti.

 

Että sellaisia kuulumisia täällä! Hommat jatkuvat Suomen päässä ja alustavaa kisakalenteriakin on suunniteltu, mutta kisojen aloitus riippuu tästä omasta olosta ja jet lagista, joten siitä tarkempia tietoja myöhemmin!

 

WUUH I’m so tired!  Must say that jet lag is a b****. On top of that I have a flu. But I have to rest anyways for a while and get a grip with this new clock I have going on here in Finland, so it’s all good. I did some awesome stuff during my last weeks in L.A! Among others I shot a shotgun and went skydiving. Skydiving was crazy cool to say the least! I might be hooked… The shooting didn’t go as well as I hoped. When the zombie apocalypse comes I’m gonna be screwed with my shooting skills. Oh well! My training went pretty good during the last weeks. My season will probably start sometime during June but it depends on how fast I’ll recover from jet lag so we’ll see!

 

Avainsanat:

Uudempi

Vanhempi

Saatat myös pitää

Videoblogia: treenileiri…

su 14.4.2019

Jahas täällä blogin puolella on ollut hivenen hiljaiseloa, mutta… Lue koko kirjoitus

Tavira ja Pego do Inferno

ti 22.5.2018

Tuli tuossa Portugalin leirillä sellainen facepalm, että oksat pois.… Lue koko kirjoitus

Taudista tautiin

to 3.5.2018

Portugaliin ja sen lämpöön on saavuttu jo toistamiseen kuluneen… Lue koko kirjoitus