Sorvin ääressä

Arki | tiistai 14. heinäkuuta 2015

Treeniä ja touhuamista. Siinä aika hyvin tämän viikon kiteytys. Meikäläisen Urheiluhullu -homma loppui kesän alussa ainakin toistaiseksi. Minulla on Celectuksen porukan kanssa palaveri elokuussa ja katsotaan, että miten tästä jatketaan. Tänne blogin puolelle tulee vielä yksi lajikokeilu -postaus, joka on vähän venähtänyt kuvaongelmien takia, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan!

 

Niin joo ja tulihan minusta yrittäjäkin taas tuossa pari viikkoa sitten. Tmi Noora Toivo on pystyssä ja sen kautta on tarkoitus tehdä silloin tällöin prokkiksia sosiaalisen median, sisällöntuoton ja markkinoinnin saralla. Jännää! Onneksi tuosta yrittäjyydestä on jo parikin vuotta aikaisempaa kokemusta, joten ei ihan uusiin vesiin tarvitse sukeltaa.

hoover

Mökillä treenailemassa

 

Treeniä on tullut nyt ihan normaalisti tällä viikolla. Kaikki on sillä saralla mennyt suunnitellusti paitsi, että syystä tai toisesta polvet, etenkin oikea, on osoittanut mieltään. En tiedä, mikä siellä on menossa. Koskeminen tms ei satu, mutta jos tulee paljon iskutusta, niin polvi kerää vähän nestettä ja jomottaa illalla ja joskus treenin aikana. Aloin taas yöksi käyttää hyväksi todettua Voltaren + Elmukelmu -comboa, mikä on toiminut kyllä hyvin. Samoin kompressiohousut ovat auttaneet, joten kaikki kevyemmät treenit olen tällä viikolla tehnyt ne jalassa. Housut tuovat sen verran painetta ja tukea, ettei polvi niiden kanssa oireile juostessa ollenkaan. Kylmää olen tietenkin myös käyttänyt, niin toivon mukaan tuo menee ihan kotikonsteilla ohi.

 

adidas

Kisasuunnitelmatkin ovat selkeytyneet ainakin seuraavalle parille viikolle. Ensi viikolla on vuorossa piirinmestaruuskilpailut, missä lajeja tulee kaksi ja valinta käydään lajien 200m, 100m ja 400m aidat välillä. Tosin, jos nyt yhtään homma menee suunnitellusti, niin kyllä se taitaa olla aika avata tuo aitakausikin tältä vuodelta. Odotuksia ei oikeastaan ole, kunhan nyt se telineisiin meno olisi samalla fiiliksellä kuin Jämsänkoskellakin ja tietenkin haetaan edelleen sitä tuntumaa kilpailemiseen. Mitään pankkeja ei tänä vuonna räjäytetä ja rehellisesti sanottuna ei ole hajuakaan millainen 400m aitakunto on, joten sieltä voi tulla ihan mitä tahansa. Jää nähtäväksi!

 

Yllättävän renolla fiiliksellä olen vielä toistaiseksi, mikä on melko hämäävää. Vielä jonkin aikaa sitten ahdisti aivan mielettömästi ajatus, että menee juurikin sinne omaan lajiin juoksemaan ja tekemään huonoa tulosta. Tai noh, sellaista tulosta, mikä on kaukana niistä omista ennätyksistä, mutta jostain syystä nyt ei siltä tunnu. Treenaamiseen on hyvä fiilis ja muutenkin viimeiset päivät olen ollut kyllä hämäävän iloisella ja hyvällä tuulella. En tiedä mikä on homman nimi, mutta toivon mukaan tämä jatkuu. Ehkä sitä alkaa se ote siihen elämään ja urheiluun taas löytyä ja se sopiva rentous; ettei koko ajan stressaa, angstaa ja hoida niitä harmaita hiuksia itselleen miettimällä turhia asioita. Nyt näillä mennään mitä on, tehdään asiat niin hyvin kuin voi ja sieltä tulee, mitä tulee. 

Ei kai sitä enempää voi vaatiakaan?

Avainsanat:

Uudempi

Vanhempi

Saatat myös pitää

Viimeisiä viedään, kausi…

ma 16.12.2019

Ilmoitusluontoista asiaa aika moneltakin kannalta. Aloitetaan siitä… Lue koko kirjoitus

Voisitko jo lopettaa…

su 28.7.2019

Tälläinen kommentti kilahti Joensuun Motonet GP:n jälkeen omaan… Lue koko kirjoitus

Vihdoinkin ammattiurheilija

to 14.2.2019

Postaus tehty yhteistyössä Stadiumin kanssa. Voi kuulkaas! Hyvinkin… Lue koko kirjoitus