Saaristossa

Arki | tiistai 4. elokuuta 2015

Viime viikonloppuna tuli irtiottoa arjesta ja nokka meni elämäni ensimmäistä kertaa Espoon saaristoon. Siellä tuli muutama yö vietettyä kummipojan perheen mökillä merimaisemista nauttien.

 

Mökkeily on kyllä huippua. Meillä ei pienenä ollut mökkiä ja ihan kunnon kosketusta mökkeilyyn tuli vasta siinä 17 vuoden iässä ja kyllä tässä melkoisen koukussa alkaa olemaan. Kyllä tuo meri toi ihan oman fiiliksen olemiseen ja olihan se hienoa, kun mentiin ihan veneellä mestoille.

saaristossa

laituri

Tuli nyt myös tutustuttua tuohon Helsingin pään nähtävyyksiin, kun kävin ensimmäistä kertaa Suomenlinnassa. Tulee siitä melko erilainen kokemus, kun liikuntaan paikasta toiseen veneellä ja pienestä aallokosta huolimatta hauskaa hommaa sekin on. Suu loksahti auki, kun satamassa tuli useampikin ”laivakoira” vastaaan ja pakkohan siinä oli kuvia ottaa.

laivakoira

Toiset on alerttina

 

koira

Ja toiset chillailee

 

Tuolla pyöriesä tuli hyvinkin paljon elokuva Hobitti tai Taru sormusten herrasta mieleen, kun katseli näitä maisemia.

hobittila

kellari

Kummipojan isoveli oli täysin rakastunut kaikkiin luoliin, niin sai useammassakin kolossa juoksennella. Onneksi on nopeet jalat niin hyvin pysyi perässä, vaikka minillä energiaa olikin!

kummipoika

Kummipoika ”Boris” ihmettelee että missä mennään.

suomenlinnassa

suomenlinna

Ja tässä sitten tämä toinen kaveri. Luken perässä sai kyllä touhuta ja juosta. Vaikka itselläkin sitä energiaa ihan kohtuullisesti on, niin kyllä tämä kaveri jätti komeasti meikäläisen varjoonsa. Ensin juostiin pitkin poikin Suomenlinnaa ja mökille päästyämme piti luonnollisesti päästä trampoliinille. Toisaalta mukavaa, kun vaihteeksi on joku kaveri kenen kanssa saa käyttäytyä kuin pikku lapi, joten en valita!

lukke

raimobaanaset

 

jokuvarastimunkellon

Joku lainas ilman lupaa mun kelloo….

Mökillä luonnollisesti syötiin hyvin ja vaikka itse sanonkin, niin tuli nyt niin törkeen hyviä kasvisnyyttejä tehtyä, että oksat pois! Tuorejuusto ja aurinkokuivatut tomaatit sopivat muuten aika hyvin tuollaisiin.

grilliin

Nä on mun nyytit

 

Näissä maisemissa ja tunnelmissa olikin hyvä viettää lepopäivät. Tosin melkoisella rynnäköllä sitten tuli lähtö maanantaina, kun yhdelle iski mahatauti. Itselle ei *kop kop* ainakaan vielä mitään pahoja oireita ole tullut ja toivon mukaan ei tulekaan, koska tänään on tarkoitus kisata eka 400 m joten se paha olo tulee jo ihan omastakin takaa ilman apuja taudeilta!

espoo

saaristojoutsen

Spent the weekend at my godsons parents cottage. I’m loving the cottage life. We went sightseeing in Helsinki and I got to run around with our godsons big brother Luukas. Had a fun weekend though had to cut it short because one of us got a stomach flu. I’m hoping I wont catch it because today I’m supposed to run my first 400 m and running that even when you’re healthy is bad enough!

Avainsanat: ,

Saatat myös pitää

Positiivisesti ja…

to 10.10.2019

Ah ylimenokausi ja LOMA! Viime kausi oli sellainen, että lomalle oli… Lue koko kirjoitus

Saako ekohippi lentää?

to 3.10.2019

Ilmastoahdistus. Se on saapunut omaan arkeen ja on erittäin… Lue koko kirjoitus

Tavira ja Pego do Inferno

ti 22.5.2018

Tuli tuossa Portugalin leirillä sellainen facepalm, että oksat pois.… Lue koko kirjoitus