Viikko kuvina

Arki | torstai 20. elokuuta 2015

Nyt tulee vähän erilaista postausta. Ajattelin lyödä tänne blogin puolelle tuolta puhelimen syövereistä kaivettua materiaalia. Toisin sanoen viimeisen 1,5 viikon aikana otettuja kuvia omista touhuamisista. Paljon viikkoon mahtui, kun oli treeniä, yksi 400 m sekä 100 m kisa, mökkeilyä, ravintolapäivä, yhdet urbaanit olympialaiset ja erittäin paljon vaivaavat polvet.

 

Mökillä tuli vietetettyä useampikin yö ja mikäs siinä, kun keli oli kuin morsian! Allekirjoittanut ei ihan helposti pala, mutta nyt oli omakin iho koetuksella, kun aurinko paistoi joka päivä ja suurin osa ajasta tuli oleskeltua järven rannalla. Lisäksi tuo oma pakastin sai melkoisen mukavasti täytettä, kun pääsin Teiskon metsiin harhailemaan.

mustikka

moottoripyörä

Pitkästä aikaa pääsi myös tän pelin kyytiin.

Urbaanit pariolympialaiset olivat loistavat! Suosittelen lämpimästi kokeilemaan tai tekemään porukalla oman variaation näistä. Lajeina olivat minigolf, mölkky, frisbeegolf sekä Halo-turnaus Xboxilla. Ikävä kyllä Halo-turnaus jäi, koska ilta alkoi venyä melko pitkäksi ja osa ei ollut koskaan pelannut ko. peliä, joten jonkinmoinen etulyöntiasema muilla saattoi olla. Tärkeintä on kuitenkin tietää, että mölkyn totaalisesta flopista huolimatta voitto tuli omaan osoitteeseen!

urbaanitolympialaiset

Pari treeniä sekä kisaakin tuli juostua. 400 m Turussa vedettiin aikaan 58.98 mikä oli vähän vajaa 0.5 sekuntia parempi, kuin aikaisempi 400 m. Urjalassa vedetty 100 m meni aikaan 12.85. Ikävä kyllä polvet alkoivat vaivaamaan niin paljon, että yksi 100 m jää juoksematta, jotta ensi viikon 400 m aidat onnistuisivat. Onnekseni syy kipuun löytyi melkoisella varmuudella; juoksijan polvi. Googlasin hieman vaivaa ja se osui ja upposi. Sitten menikin pikaista viestiä hierojalle ja aivan mielettömän ihana Fiia tuli muutaman mutkan kautta ihan meikän kämpille asti hoitamaan jalkoja. Voin sanoa, että olin niin jumissa, että oksat pois. Se on mieletöntä, että sitä ei edes huomaa jumin määrää ennenkuin siihen hierojan  käden alle pääsee. Ärräpäitä meinaan lensi taas vaihteeksi.

kisoja

Fiia

Ihana Fiia <3 Tähtikin tuli tsemppaan viereen.

 

Osa saattoi myös huomata, että sunnuntaina vietettiin Ravintolapäivää ympäri maailman. Kuka tahansa pystyi siis perustamaan päivän ajaksi oman ravintolan. Täytyihän siinä mennä vähän testaamaan ja katselemaan Tampereella paikkoja. Tuli kokeiltua korealaista ruokaa, sushia, brasilialaista kanavarrasta sekä jälkkäriksi kotitekoista nugaata ja chilipopcornia. Jos päivä ei ole tuttu, niin suosittelen lämpimästi testaamaan!

ravintolapäivä

Muffinsia en maistanu, mutta näytti niin hyvältä, että kuva oli otettava.

 

tampere

Siinä pala tätä arkea taas vaihteeksi. Muitakin seikkailuja on luvassa ja muun muassa huomen aamulla menen Huomenta Suomeen höpöttelemään mukavia, joten jos jotain se kiinnostaa, niin televisio auki kello 7:40!

Avainsanat: ,

Uudempi

Vanhempi

Saatat myös pitää

Päiväretkeilijän unelma;…

ke 10.10.2018

Onko hullua olla mielettömän onnellinen akilleksen nopeasta… Lue koko kirjoitus

Upea Helvetinjärvi

su 9.9.2018

Tiedättekö Suomessa on mitä uskomattomimpia paikkoja. Silti turhan… Lue koko kirjoitus

Telttaseikkailu (fiasko)…

ma 6.8.2018

”Tiiätkö, mä en ole koskaan viettänyt yötä… Lue koko kirjoitus