Treeniä ja duunia

Arki | tiistai 20. lokakuuta 2015

Väääähän on venähtänyt nyt tovi jos toinenkin edellisestä postauksesta. Täytyy myöntää; en oikein osaa eritellä syytä, että miksi. Tavallaan on kiirettä ollut, mutta samaan aikaan on ollut aika paljonkin ideoita postauksille ja viikonloppuna kirjoitin pitkän tekstin urheilusponsoroinnista, mutta lopputulosta lueskellessani, en ollut tyytyväinen, joten en sitä sitten julkaissut. Kyllä teksti tulee, mutta viilailua täytyy vielä tehdä. Jostain syystä muutenkin, vaikka ideoita on, niin tuo tekstin tuottaminen ei nyt jotenkin suju. Lieneekö päällä joku luovuuskuoppa tai sitten muuten vaan aivot eivät tuolla saralla oikein rokkaile.

 

Toki nyt täytyy myös sanoa, että vaikka treenejä ei mitenkään paljoa tule, niin ovat ne melko kuluttavia, minkä huomaa jo siitä, että on himpun verran ollut nyt väsy aika ajoin ja unen tarve on selvästi lisääntynyt. Se on se 9 tuntia tultava joka yö. Näistä seikoista huolimatta treenit ovat kuitenkin sujuneet oikein hyvin ja töidenkin saralla homma toimii. Ongelmia tuntuu olevan vain täällä blogin puolella.

 

touhuamista

Jonkin verran on tullut nyt mentyä pitkin Tamperetta ja suuri osa illoista on vietetty ainakin osittain oikean puoleisen kuvan osoittamalla tavalla= jalat seinää vasten. Ei siis laiskotellen, vaan palautuminen mielessä.

 

Olen kohtuullisen tyytyväinen ollut arjen toimintaan. Ruokahommat alkaa olemaan hyvällä mallilla ja tuolla keittiön puolella hääräily on todella mukavaa. Jopa niin mukavaa, että olen kehitellyt tässä pari uutta reseptiäkin. Tässä on nyt myöskin yksi jos toinenkin uusi ruoka (muun muassa tofu, munakoiso, lehtikaali) tulleet omaan arkeen. Kaiken lisäksi ruokarytmi on parantunut todella paljon ja vaikka se ei painossa vielä näy, niin kroppakin on alkanut taas heräilemään, koska rasva on alkanut palamaan ja pöhötys poistumaan. Täytynee näistäkin hommista tehdä jonkin sortin koontia etenkin nyt, kun asiat sujuvat hyvin.

 

välipala

 

On yksi toinenkin juttu, mikä olisi täällä blogissa tarkoitus jakaa: Aivan järkyttävän loistava (tällä tarkoitan hirveää) kuntopiiri. Tuo painijan kuntopiiri, josta jo viime postauksessa puhuin. Kyseessä saattaa olla mahdollisesti yksi kovin kuntopiiri, mitä olen koskaan tehnyt ja se on aivan loistava. Pirkkahallissa kaatui naista melko kovalla tahdilla tartaniin, kun tehtiin tuota porukalla. Voin sanoa, että kyllä se jonkin verran vaatii, että meikäläisen saa treeneissä oikeasti kiroilemaan tai parkumaan, mutta tässä treenissä se on nyt jo molemmilla kerroilla tapahtunut. Siis se on aivan kamala eli loistava treeni. Toki en välttämättä suosittele tuota treeniä kenellekään hyvän päivän kuntoilijalle tai edes kohtuu aktiiviselle kuntoilijalle, mutta he jotka tykkäävät oikeasti haastaa itseään ja omaavat kohtuu hyvän kunnon sekä kehonhallinnan ja haluavat kuolla treeneissä, tulevat tästä pitämään. Tosin hetki menee postauksen tekemisessä, koska osa liikkeistä on todella vaikea selostaa kirjoittamalla, joten ohjeistuksesta täytyy tehdä video, mikä saattaa hetken kestää, koska täytyy saada kaveri kuvaamaan.

 

painijankuntopiiristä

Molemmat kuvat otettu siis kesken treenin (Kiitos valmentaja Hellä ;P) sen minuutin palautuksen aikana ja homma näytti palautuksien aikana tuolta, niin siitä voi jokainen johtopäätökset tehdä.

Siinäpä tuossa koontia ja itse asiassa ajattelin nyt tehdä jotakin vähän poikkeavaa ja tiedustella, josko täällä olisi jotain postaustoiveita, mitä ihmiset siellä ruudun toisella puolella tahtoisivat kuulla? En nyt pysty vannomaan, että kaikki toteutuvat, mutta jos siellä joitakin hyviä teemoja on, niin voisi siitä tänne blogin puolelle kirjoitella!

 

 

Avainsanat:

Saatat myös pitää

Viimeisiä viedään, kausi…

ma 16.12.2019

Ilmoitusluontoista asiaa aika moneltakin kannalta. Aloitetaan siitä… Lue koko kirjoitus

Voisitko jo lopettaa…

su 28.7.2019

Tälläinen kommentti kilahti Joensuun Motonet GP:n jälkeen omaan… Lue koko kirjoitus

Vihdoinkin ammattiurheilija

to 14.2.2019

Postaus tehty yhteistyössä Stadiumin kanssa. Voi kuulkaas! Hyvinkin… Lue koko kirjoitus