GET UP! tulee taas

Arki | torstai 14. tammikuuta 2016

Se olisi taas se aika vuodesta; GET UP! Tampere on tänä viikonloppuna täällä. Voi vitsit tässä tulee melkein nostalginen olo. Itse olin toissa vuonna mukana järkkäämässä tapahtumaa, kun vielä opiskelin Proakatemialla. Ikävä kyllä melko pitkin hampain jättäydyin kuitenkin tästä tämän vuoden tapahtumasta pois. Sinänsä oli aika kova paikka, koska tykkäsin todellakin olla mukana järjestämässä tuollaista tapahtumaa ja vieläpä, kun oma osaaminen sopi siihen kuin nyrkki silmään. Unohtamatta, että tuossa on aivan mieletön potentiaali ja jännästi liikunta, hyvinvointi, ruoka ja terveys ovat melko paljon tässä omassa elämässä ja osaamisessa esillä ja yllättäen myös kiinnostavat. Sitä piti kuitenkin tehdä päätöksiä urheilun mukaan ja miettiä, mikä on liikaa ja mihin on järkeä mennä mukaan. Siksipä annoinkin tytöille ison onnenpotkun ja jättäydyin hommasta. Ehkä sitten joskun urheilun jälkeen voisi taas jotain tuollaista järkätä, koska olihan se siistiä olla tuolla ekana vuotena mukana. Sen näkee sitten!

IMG_4052

Olen erittäin mielenkiinnolla seurannut, mitä siellä tänä vuonna on saatu aikaan ja ihan hyvältä hommat näyttävät! Puhujina ovat muun muassa Mika Poutala, Pekka Hyysalo, Noora Shingler, Kaisa Jaakkola ja Joni Jaakkola. Otsikkoja puheista löytyy ”Mitä menestyminen vaatii? Aito raaka ja villi ruoka sisäisesti ja ulkoisesti sekä Oma hyvinvointi arjen prioriteetiksi” sekä monia muita aiheita. Sports Cornerissa on lajeja vaikka millä mitalla testattavana. Kävin kurkkimassa, että olisiko siellä jokin juttu mihin itsekin menisin, mutta ennakkoilmoittautumiset olivat melkein kaikilla liikuntatunneilla täynnä. Onnekseni minulle sekä muille myöhäisille myös paikan päällä otetaan 10 ensimmäistä tunneille mukaan, joten vaikka ilmoittautunut ei ole, niin toivoa löytyy.

 

Toisaalta, vaikka liikuntatunnille en pääsisikään, niin kyllä siellä tekemistä löytyy. Itse aion mennä kuuntelemaan puhujia, kurkkimaan mitä rasvaprosentti sanoo sekä kaikkein tärkeinpänä; minä sekä Hellä (tutummin sanottuna Ella Räsänen) menemme pelaamaan Kuplapallo -turnaukseen! Tiimimme nimi on Ryhävalaat ja ainoa tavoite on voitto! Toki juuri minkäänlaista taitoa jalkapallon puolella ei löydy, vaikka aikoinaan futista neljä vuotta pelasinkin. Se, minkä häviämme osaamisessa, korvaamme päättömällä, mutta nopealla, kimpoilulla paikasta toiseen sekä toisia päin juoksemisella. Voitto on meidän! Pyydän jo etukäteen kaikilta anteeksi. Meillä todellakin ryhmässä tyhmyys tiivistyy, joten se meno on todennäköisesti verrattavissa kymmenenvuotiaiden riehumiseen. Tosin hauskaa kyllä varmasti tulee olemaan!

 

Tänäkin vuonna on Goodiebageja tarjolla ja nytkin luvassa on hyvä paketti! Tosin viime vuoteen poikkeuksena 150 ensimmäistä saavat molempina päivinä paketin, joten nyt useampi pääsee nauttimaan tästä kylkiäisestä. Tänä vuonna paketin sisältö näyttää tältä.

getuptampere

 

Allekirjoittaneelle iski eilen vähän nälkä illalla ja päätin laiskuuttani vetää jotain nopeaa ja avasin tuon Monarchi Supereväs paketin ja voin sanoa, että NAM! En ole pähkinöiden enkä siemenien ystävä, vaikka niitä syön. Ne ovat vain vähän sellaisia pakollisia pahoja… Vähän niin kuin penikoiden hieronta: Kun se tapahtuu se ei ole kivaa, mutta jälkeenpäin se tekee hyvää ja on hyväksi sinulle. Mutta tuo oli herkkua! Yritin googlettaa ko tuotteen, mutta en sitä löytänyt, joten jos joku tuon tunnistaa ja tietää mistä voi ostaa, niin vinkatkaapa ihmeessä!

 

Ihan innolla odotan… etenkin turnausta! Siitä tulee hauskaa! Tai vaihtoehtoisesti saan soitella valmentajalle ja selittää miksi ollaan taas saikulla, kun jalka on hajalla…. mutta toivon mukaan ei siinä mitään haaveria satu! Tosin meitä on menossa pelaamaan sellainen ryhmä rämä taas vaihteeksi, että ei voi tietää mitä tapahtuu… Mutta oli miten oli, niin luvassa on normaaliakin sporttisempi viikonloppu!

 

 

Avainsanat: ,

Saatat myös pitää

Päiväretkeilijän unelma;…

ke 10.10.2018

Onko hullua olla mielettömän onnellinen akilleksen nopeasta… Lue koko kirjoitus

Upea Helvetinjärvi

su 9.9.2018

Tiedättekö Suomessa on mitä uskomattomimpia paikkoja. Silti turhan… Lue koko kirjoitus

Telttaseikkailu (fiasko)…

ma 6.8.2018

”Tiiätkö, mä en ole koskaan viettänyt yötä… Lue koko kirjoitus