Kesäjuttuja

Arki | tiistai 16. elokuuta 2016

Urheilurintamalla on kyllä hiljaista, olympialaisia lukuun ottamatta. Treenaamista en ole vielä kunnolla jatkanut/aloittanut. Tuo munuaistulehdus ei kyllä oikeasti ole mikään leikin asia. Tuota kotona vedettävää antibioottikuuria täytyi jatkaa vielä päivällä, kun maksa-arvoissa oli hieman epäselvyyksiä ja valkosoluarvot olivat alkaneet nousta. Tästä toki on jo aikaa ja sainkin kaksi viikkoa sitten ”terveen” paperit. Tosin menee tässä vielä hetki, koska otti tuo oma kroppa aika kovan kolauksen. Tuossa viikko takaperin tuli kuitenkin vähän takapakkia, kun olin Weekend festivaaleilla. Olo oli viikolla ollut jo ihan hyvä ja ajattelin, että mennään nyt festareille, kun kerrankin siihen on mahdollisuus ja liput ostettuna. Olen muutenkin tahtonut pitkään käydä ko tapahtumassa, joten ajattelin; Miksipä ei? Noh jo perjantaina aamulla maha alkoi olla todella sekaisin, mikä kyllä sitten helpotti ja lauantaina olo oli ok, mutta illemmalla aloin aivan puskista oksentamaan, eikä mikään pysynyt sisällä. Siitä mentiinkin taksilla kaverille ja oltiin sikiöasennossa loppupäivä ja täristiin. Että sellaiset festarit! Mutta tavallaan tuollainenhan festarielämys ilmeisesti kuuluukin olla? Toki omassa tapauksessa siinä ei ollut alkoholilla osuutta eikä arpaa. Nyt kuitenkin on suunta taas oikea ja muutama lenkkikin jo takana ja kunto hiljalleen palailemassa takaisin.

 

Vaikka huonoa onnea ja vaikeuksia on ollut, niin onnekseni tähän kesään on mahtunut paljon kaikkea ihanaakin. Nimittäin häitä on saanut juhlia ihan kaksin kappalein ja tulipahan sitä yhdet polttaritkin nähtyä! Koska toisissa häissä hääpari on yleisurheiluradoiltakin tuttu, niin polttareiden teemapukeutumista ei ollut vaikeata valita. Se oli TIETENKIN retro urheilu!polttarit

voittajat

Meidän poppoo

Täytyy sanoa, että tulipahan naurettua! Päivään kuului brunssia, suppailua, Rushissa riehumista, Escape roomia sekä saunomista. Unohtamatta erilaisia tehtäviä ja tulevan morsiammen tenttaamista. Mutta sanottakoon, että jos polttareissa oli hauskaa, niin sitä oli myös häissä! Oli aivan ihanat häät, missä tanssijalkaa vipatti ja laulu sekä nauru raikui! Aivan upea tunnelma alusta loppuun ja muutenkin oli rento meininki ja todella hyvin suunniteltu päivä kaiken kaikkiaan.

huutonaurua

Tämä kuva oli kyllä yksi parhaista! Keksin tähän nokkelaakin nokkelamman kuvatekstinkin tuonne Instagramin puolelle. ”When someone says that they are on a level 3 in Pokemon Go and tells you they are going to takeover your crews gym”

häissä

Päivän valokuvaajana toimi Eetu Lampsijärvi.

kaasoja

Kaasot. Tässä kuvassa on muuten 3/4 meidän nuoruusvuosiemme viestijoukkueesta. Neljäs jäsen on vielä tuolla meren toisella puolella Amerikan maalla. Tulipahan tällä porukalla yksi Suomen ennätyskin tehtyä. Oi niitä aikoja <3

kesähäät

Oli kyllä niin kaunis seremonia, upea hääpari ja melkoinen lottovoitto sään puolesta; ei tullut nimittäin tippaakaan vettä!

 

Kesän toisissakin häissä kävi mainio onni sään suhteen, koska seremonia oli ulkona ja juuri, kun vihkiminen oli ohi ja hääpari oli menossa sisätiloihin, alkoi satamaan. Aivan ihanat häät nämäkin, toki ilmeisesti allekirjoittaneelle hivenen raskaat. Sain näiden häiden aamuna viimeiset antibiootit suoneen ja sen verran väsynyt kroppa oli taudista ja/tai antibiooteista, että kävi näin:

väbä

Kyllä! Meikäläinen nukahti hetkeksi pöytään 😀

äitejatyttäret

Äiti ja tyttäret

Tuo power nap teki ihan hyvää, koska näissäkin häissä menoa ja meininkiä riitti! Juhlahumusta on kyllä saanut nauttia ainakin radan ulkopuolella tänä suvena.

 

URheilusta kuitenkin vielä sen verran, että kesän kisat ovat omalta osaltani ohitse, vaikka hivenen haaveilinkin, että saisin vielä yhden tai kaksi starttia tehtyä. Ei ole kuitenkaan mitään järkeä mennä kokeilemaan onneaan, kun tilanne on tällainen, joten startit jäävät vain unelmaksi. Toki meillä on jo perinteeksi muodostunut perheottelu tulossa syksyllä eli ainakin vielä kerran pääsee mittailemaan radalle, kuka on meidän perheemme kovin!

 

Avainsanat:

Uudempi

Vanhempi

Saatat myös pitää

Meidän joulu

su 27.12.2015

Toivottavasti kaikilla oli aivan mainio joulu! Itselläni ainakin oli.… Lue koko kirjoitus

Joulun fiilistelyä

su 28.12.2014

Joulu tuli ja joulu meni! Meillä oli tänä(kin) vuonna hyvin… Lue koko kirjoitus

The wedding

su 6.7.2014

Häät tuli ja meni. Oli hauska olla taas pitkästä aikaa… Lue koko kirjoitus