Sitä parempaa pastaa: Palmusto

Hyvinvointi | sunnuntai 4. marraskuuta 2018

Syksy edustaa yleisurheilussa uuden alkua. Kesän kisat ovat ohi ja niitä on seurannut kauden jälkeinen hengähdystauko eli ylimenokausi. Yleensä parin kolmen viikon loman jälkeen palataan takaisin sorvin ääreen. Sorvin ääreen ei tarkoita yksinään treenien pariin paluuta. Monelle se tarkoittaa myös yhteistyökumppanien hakua. Itsellähän ei niin sanottua ylimenokautta ollut ja tuo yhteistyökumppanienkin hakeminen ajoittui jo kesään, koska jalkavammaisuus. Tosin jotain positiivista tuostakin tuli, koska kesällä oli aikaa keskittyä someen ja yhteistyökumppanien hakuun. Ilokseni voinkin sanoa, että molemmat ovat sujuneet erinomaisen hyvin! Nyt onkin suuri ilo ja kunnia esitellä tiimini uusin jäsen: Palmusto!

Palmusto

gluteenitonpasta

Kuten osa tietääkin, niin olen ruokavalioltani gluteeniton. En ole keliaakikko, mutta sanotaanko, että jos gluteenia vedän, niin oma yksiö muuttu hetkessä idyllisestä kodista kohtalaisen tulenaraksi kaasukammioksi. Kämpän uutena ominaisuutena gluteenin nauttimisen jälkee tulee vessasta kuuluva valitus, kun siellä maha kouristellen tunnin vietän kiroillen ja manaten kun siinä äidin tekemässä ”Kyllä se varmaan gluteiinitonta on” kastikkeessa saattoikin ripaus vehnää olla. Näistä syistä pyrinkin ihan kohtalaisen tosissani gluteenia välttämään.

 

Muistan aikoinaan kun tämä ruokavalion muutos tuli ja olihan siinä alussa jonkin verran opettelua ja säätämistä. Etenkin hiilihydraattien kanssa. Tuo 2500-3500 kalorin päiväkulutus tekee sen, että hiilaria saa tulla kohtalaisen reilusti. Siis hyvää hiilaria. Tavallisellakin ruokavaliolla hyvää hiilaria saattaa olla vaikea löytää ja gluteenittomalla se on ajoittain oikeasti haastavaa. Onnekseni olen kolme erinomaista mainiota lähdettä löytänyt (näistä tulee postausta myöhemmin), mutta spoiler alert: Palmuston tuotteet ovat yksi niistä.

 

Tutustuin Palmuston kikhernepastoihin ja -nuudeleihin jo jonkin aikaa sitten. Ensimmäisen kokeilun jälkeen olin myyty ja tuotteesta tuli melko oleellinen osa ruokavaliotani. Pasta on kikhernejauheesta valmistettua, vegaanista, gluteenitonta ja sisältää 22% kasviproteiinia. Siihen kun lisätään fakta, että tuoteessa ei ole lisäaineita eikä se ole prosessoitua, niin lopputulos hivelee täydellisyyttä. Tykästyin pastoihin ja nuudeleihin siinä määrin, että päätin ottaa heihin yhteyttä ja sanoa, että tahdon tehdä yhteistyötä. Ja kuten jotkut osavat ehkä arvioida, niin ihan hyvin tässä kävi!

Gluteenitonta pastaa

Olen aivan super tyytyväinen! Mieletöntä kun tuotteen takana voi seistä ja jossa vieläpä omat arvot (mm ekologisuus) toteutuu. Tässä kohtaa täytyy muuten vinkata, että ottakaapa Palmuston Instagram ja/tai Facebok-sivu seurantaan, koska siellä saatta olla arvontoja tulossa.

 

Eipä tässä muuta! Innolla olen kaikenlaisia uusia reseptejä pastan ympärille tehnyt ja netistä hakenut. Vinkkejä otetaan vastaan, jos on jotain huippuja settejä siellä ruudun toisella puolella jakaa.

Avainsanat: ,

Saatat myös pitää

Syötkö liikaa proteiinia?

to 5.9.2019

Proteiinipuuro, proteiinisuklaa, proteiinirahka, proteiinijuoma ja… Lue koko kirjoitus

Kulutus treenipäivä vs…

su 12.5.2019

En tiedä onko ruudun sillä puolella tämän kanssa ongelmia, mutta… Lue koko kirjoitus

Terveellinen välipala…

ma 22.4.2019

Terveellinen välipala! Ai että! En tiedä onko ruudun toisella… Lue koko kirjoitus