Treeniä aamusta iltaan

Arki | sunnuntai 11. marraskuuta 2018

Otsikko ei muuten valehtele. Siis kirjaimellisesti useampi päivä on menty tuolla tyylillä. Eipä ole tarvinnut miettiä, kuinka käyttää vapaa-aikaansa. Sitä ei meinaan aikuisten oikeasti tällä hetkellä juurikaan ole. No ok vale, on tässä iltaisin aina aika ajoin tunti pari vapaata, mutta noin niinkuin muuten. Toki ei se mikään ihme ole, kun taas päivän aikana tulee parhaimmillaan neljä tuntia treeniä ja siihen päälle pyöräilyt kauppaan, kotiin, hallille, salille ja kotona vielä huoltamiset ja kaikki ”normaali elämä” kuten pyykinpesu, ruuan laittaminen ja muu sälä. Tosin eipä se haittaa, koska fiilis on ihan todella hyvä ja hommat kulkevat!

Fiilis on aamuisin suurimman osan ajasta tämä. + tanssimista, mitä oli vaikea saada kuvaan.

Fiilis on aamuisin suurimman osan ajasta tämä. + tanssimista, mitä oli vaikea saada kuvaan.

Kyllähän tuo paletti kuulostaa (ja välillä itsestäkin tuntuu) aika hurjalta, mutta silti tuntuu, että elämä ja arki on hyvin näpeissä. Unta tulee melkein joka yö 8-9 tuntia ja useampana päivänä tähän päälle otan päikkärit. Päivinä, kun tulee vain yksi 2-3 tunnin treeni, olen tehnyt vähän töitä ja hoitanut muita juoksevia asioita tai tehnyt ruokaa seuraavalle kolmelle päivälle valmiiksi. Pakko kyllä vinkata, että kenenkään ei pidä unesta ja laadukkaasta ravinnosta tinkiä. Ne ovat niin suuri osa hyvinvointia ja jaksamista, ettei mitään rajaa. Tällä viikolla tuli yksi huonosti nukuttu yö, niin seuraava päivä oli sellaista henkistä ja fyysistä sotaa jaksamisen suhteen, että ihan hirvitti.

Ainakin allekirjoittaneella on vaikeuksia saada kotona töitä aikaiseksi, joten tykkään tehdä eri kahviloista toimistoja itselleni.

Ainakin allekirjoittaneella on vaikeuksia saada kotona töitä aikaiseksi, joten tykkään tehdä eri kahviloista toimistoja itselleni.

Palmuston pastaa ja Sohvaperunoita

Palmuston pastaa ja Sohvaperunoita

Tosin viime viikko oli oikeasti kohtalaisen raju, vaikka itse sanonkin. Perjantaihin mennessä treeniä oli tullut muistaakseni 13-14 tuntia (meillä on peruskuntokausi eli tehdään paljon, mutta ei kovilla tehoilla) ja lauantain pitkän laiteaerobian jälkeen en jaksanut juuri liikkua. Tänne oli tullut muutama ulkopaikkakuntalainen yleisurheilija leireilemään, niin oli melkoisen työn takana, että sain oman berberin raahattua yhteiselle illalliselle lauantaina. Sunnuntain vietin kirjaimellisesti sohvalla neljän seinän sisässä enkä tehnyt mitään muuta kun kirjoitin blogin ja katsoin miljoona jaksoa Sohvaperunoita. (Olen täydelisen hurahtanut sarjaan, vaikka alkuun mietin, että mitä maailmalle on tapahtunut, kun ihmiset katsovat, kun toiset katsovat televisiota. Se on aivan loistavaa hyvänmielen viihdettä). Maanantaina kroppa kiitti, koska olo oli kuin uudesti syntyneellä ja treeni kulki jälleen loistavasti.

 

Akilleskin on mennyt todella hyvin eteenpäin. Olen useamman kerran juossut ja parilla 4km lenkillä käynyt eikä jalka ole sanonut mitään. Tosin tällä viikolla tein Alter G:llä (juoksumatto, missä on erillinen laite, mikä poistaa painoa eli voit juosta esim 50% kehonpainosta) kovemman juoksutreenin, jossa yritin saada asentoa korkeaksi ja juosta päkiällä. Tästä ei jalka tykännyt. Tai tarkalleen ottaen pohje. Treenin jälkeen pohje puutui aivan totaalisesti eikä kantanut enää kunnolla painoa. Laitoin lääkärille viestiä ja hän sanoi, että syy lienee lihasten väsymisestä uuden ärsykkeen takia. Noh hierojalla epäilys vahvistui, koska lihakset ja jänteet olivat aivan totaalisen jumissa. Onneksi seuraavana päivänä koko jalka tuntui jo paljon paremmalta ja vuorossa on useampi päivä iskutuksen kannalta kevyempää tekemistä, joten no worries.

Vähän hapotti, niin ei nyt ihan missin hymyä pystynyt kameralle tarjoilemaan.

Vähän hapotti, niin ei nyt ihan missin hymyä pystynyt kameralle tarjoilemaan.

Kaiken kaikkiaan arki on ihan todella hyvää tällä hetkellä. Urheilun ehdoilla mennään, kroppa kehittyy, kunto kovenee ja mieli on suurimman osan ajasta iloinen ja virkeä. Ja niinä päivinä kun väsyttää ja v*tuttaa niin huumorilla ja väkisin painamalla mennään tavoitteita kohti, joten all is good!

Avainsanat: ,

Saatat myös pitää

Nauti vielä, kun se…

su 1.3.2020

”Noora nauti.” Tämä on kommentti, mitä kuulin… Lue koko kirjoitus

Hallikausi starttaa kahden…

ti 7.1.2020

Itseasiassa hallikausi starttaa alle kahden viikon päästä! Hurjaa.… Lue koko kirjoitus

Voisitko jo lopettaa…

su 28.7.2019

Tälläinen kommentti kilahti Joensuun Motonet GP:n jälkeen omaan… Lue koko kirjoitus