Fitbit brändilähettiläs ja muuta mukavaa

Arki | sunnuntai 10. helmikuuta 2019

Tämä vuoden alkupää on ollut aivan päätön. Ei pelkästään sen takia, että kuntoutus on edelleen menossa ja akilleksen kanssa saa jännittää, kun yhtenä viikkona paukkuu kovaa tulosta radalla ja seuraavana sattuu. Eikä vuoden alkua ole tehnyt päättömäksi edes tuo jatkuvasti vaihtuva mieli siitä, että annako treffailun olla vai en. Btw edellisestä postauksesta huolimatta olen päättänyt, että annan olla…. Toki huomenna mieli voi olla jo jotain ihan muuta, mutta tänään näin. Päättömän tämän vuoden alusta on tehnyt omat yhteistyökuviot tai oikeastaan yritysten kiinnostus niihin. Olen edelleen absoluuttisen varma, että nyt on joku massiivinen ennenaikainen aprillipila menossa. Varmasti kohta joku tulee oven taakse ja huutaa ähäkutti, koska en pääse oikein yli siitä, kuinka hyvin hommat ovat menneet. Tähän päälle, kun on tottunut että sen ruskean perästä tulevan tavaran määrä on vakio, niin luonnollisesti oma sisäinen maailman loppua odottava fooliohattu sekopää on valmiina juoksemaan bunkkeriin heti, kun ensimmäinen huono uutinen tulee. Koska onhan sellaisen tultava? Eivät kaikki hommat vain voi mennä näin putkeen?! Toki tähän asti *kop kop* ei vielä mitään pahaa ole käynyt, joten kai se on uskottava. Itseasiassa päinvastoin. Ihan mielettömän hienoja juttuja on ollut ja yksi niistä onkin tämä uusi tittelini Suomen ensimmäisenä Fitbit brändilähettiläänä.

fitbit

Osa ehkä muistaakin, kun aikoinaan kirjottelin Fitbitin aktiivisuusrannekkeista. Kyseessä on siis Amerikan johtava aktiivisuusrannekeiden valmistaja. Heillä on aivan mahtavia tuotteita (ja törkeän tyylikkäitä), joiden tarkoitus on innostaa ihmisiä liikkumaan. Noh meikäläisellä ei ihan sellaista ongelmaa ole, mutta kyllä moihin rannekkeisiin olen jäänyt koukkuun.

On samaan aikaan surullista, että äärettömän huvittavaa, koska otan sisäisen ”self fiven” joka kerta, kun 10 000 askelta tulee täyteen ja ranneke sitä juhlistaa. Läpyt tulee itselle päivittäin. Tämän hetken askelennätys on muistaakseni reilu 47 000 askelta. Toki se oli leirillä, että ihan noin kamelina meikäläinen ei joka päivä ole kirmaamassa pitkin Tamperetta. Lisäksi uudet rannekkeet träkkäävät unta ja tietenkin auttavat syömisen suhteen eli kalorilaskurin avulla meikäläinen muistaa syödä tarpeeksi. Jos ihan rehellisiä ollaan, niin tällä kulutuksella enemmän se tarpeeksi syöminen on ongelma, kuin se että söisin liikaa. On ihan mielettömän siistiä päästä tekemään Fitbitin kaltaisen yrityksen kanssa yhteistyötä ja mahtavaa, kun tästä saa vihfoin kertoa kaikille! Voin meinaan kertoa, kun siihen neuvottelypöytään tuli kutsu, niin alkoi hikikarpalot pakaroiden väliin muotoutua. Mutta loppu hyvin, kaikki hyvin.

Fitbit aktiivisuusranneke

Tosin täytyy ihan rehellisyyden nimissä kertoa, että on ollut erittäin epätodellinen olo viime viikkojen aikana. Yhden toisenkin ison firman kanssa alkoi yhteistyö, mistä jo Instagramissa kerroin ja kolmaskin haluaa alustavasti neuvotella. Nämä merkitsevät itselle oikeasti paljon, koska edelleen hoidan somestani, mediakorttiin, yhteydenottoihin, esittelyihin ja yhteistyöneuvotteluihin asti kaiken itse. Tosin se auttaa siinä, että yhteistyöhön valikoituvat oikeasti sellaset yritykset, joiden tuotteita käytän  ja keiden arvoihin ja tekemiseen uskon.

Tällä hetkellä on mielettömän kiitollinen ja onnellinen olo. Elämä on aika jees ja vielä kun tämä akilles saadaan kuntoon ja radalla ulosmitattua oma kunto, niin eipä ole mitään valittamista. Toivon mukaan meno jatkuu hyvänä!

Avainsanat: , ,

Saatat myös pitää

Viimeisiä viedään, kausi…

ma 16.12.2019

Ilmoitusluontoista asiaa aika moneltakin kannalta. Aloitetaan siitä… Lue koko kirjoitus

Tough love

ti 14.10.2014

Tänään ajattelin vaihteeksi kirjoittaa oikein kunnon… Lue koko kirjoitus

TeamUp

ma 19.5.2014

Voi vitsit millaset pari päivää ollut! On pienen ihmisen kyllä… Lue koko kirjoitus