Videoblogia: treenileiri Etelä-Afrikassa

Treenaus | sunnuntai 14. huhtikuuta 2019

Jahas täällä blogin puolella on ollut hivenen hiljaiseloa, mutta onneksi allekirjoittaneella on siihen hyvä (teko)syy! Leirillä keskityttiin pääosassa treenaamiseen, mutta tämä sosiaalinen media mielessä pitäen päätin kokeilla myös jotain ihan uutta; nimittäin treenileiri -videoblogia! Ohessa olisikin omasta ja Ella Räsänen leiriseikkailuista, treeneitä, yleisestä sekoilusta ja leirielämän pohdinnasta koostetta.

Ja kuten naamoista näkyy, niin nauruahan meillä riittää! Täytyy katsoa jos näitä videoita saisi enemmänkin tehtyä. Nämä ovat erittäin hauskaa hommaa ja editointi ja muut ovat mielenkiintoista puuhaamista, mutta on näissä aika iso työ! Mutta katsotaan. Oli meillä Ellan kanssa puhetta josko tekisi Portugalissa taas videota.

Onko ruudun sillä puolella toiveita millaisia videoita haluaisitte nähdä?

Avainsanat:

Saatat myös pitää

Tavira ja Pego do Inferno

ti 22.5.2018

Tuli tuossa Portugalin leirillä sellainen facepalm, että oksat pois.… Lue koko kirjoitus

Taudista tautiin

to 3.5.2018

Portugaliin ja sen lämpöön on saavuttu jo toistamiseen kuluneen… Lue koko kirjoitus

Olisinpa ammattiurheilija

ma 2.4.2018

Olen yleisurheillut nyt reilut 16 vuotta. Perheenjäseniä ja muutamaa… Lue koko kirjoitus