Juhannus hermolomalla

Arki | sunnuntai 23. kesäkuuta 2019

Jälleen kerran otsikko kertoo kaiken. Juhannus meni allekirjoittaneen osalla enemmän tai vähemmän (hermo)lomana. Kesä 2019 ei nyt noin niinkuin aivan prikulleen suunnitelmien mukaan lähtenyt. Tässä vaiheessa piti alla olla jo useampi startti takana ja plakkarissa mielellään ainakin yksi ennätys. Sen sijaan tässä elämän lotossa omalle kohdalle on osunut yksi huonosti mennyt startti, somekohu, yksi flunssa, flunnssan kaupan päällisiksi tullut noro-virus ja Portugalissa kipeytynyt toisen jalan isovarpaan jänne, mikä kahden viikon juoksukiellonkin jälkeen edelleen oireilee. Täytyy sanoa, että juhannusta kohti mentäessä olin kohtalaisen varma, että teema pysyy onnistumisen puolella ja meikäläisen juhannus huipentuu hukkumiseen.

Onnekseni teema ei pysynyt samana, vaan juhannus sujui mainiosti.

Alkuperäisessä juhannus-suunnitelmassa oli Kuortaneen kisat. Koska noro-virus vielä pakaroiden lihasmuistissa kipristeli, niin kisat jätettiin suosiolla väliin. Itseasiassa treenien puolesta hommat jatkuivat vasta tänään sunnuntaina, kun vihdon pääsin tekemään minuuttivetoja. Juhannuksena keskittyminen on ollut kropan palautumisessa ja tankkauksessa sekä muutenkin oma tavoite oli enemmänkin henkiseen hyvinvointiin keskittyminen. Tavoite, mikä onnistui kohtalaisen hyvin.

Upea sää, mahtava seura, vesisota, uinti, saunominen, kalastus, olympialaiset, hyvä ruoka ja pitkä pyöräretki veivät sopivasti ajatuksia pois persiilleen alkaneesta kaudesta. Erityisen tärkeä lisä hermoloman onnistumisessa oli se, että puhelin pysyi suurimman osan ajasta yläkerran lattialla, eikä siellä tavanomaisessa kädessä.

Ote mahtavasta seurasta ^^
Villakoira Ruusu paistattelemassa juhannusta
Laiturilla paistattelua
Kalastuksen omana saldona kaksi haukea ja yksi säynävä.

Vaikka urheilua sanan omassa merkityksessä ei tullut, niin liikuntaa senkin edestä. Lauantaina vedettiin sellainen reilu 20km pyörällä, mikä hujahti aika iloisesti, koska takamuksen alla hurisi sähköpyörä. Tosin tällä retropelillä myös tuli jonkin verran poljettua.

Suomen kesä <3
Nippelitietoutta: vuohet haisevat aivan samalle kuin vuohenjuusto. Ja se haju on muuten aika vahva.
Ja ai että sitä ruokaa.
22:05

Vähän haikeana täältä mökiltä nokka kohdistuu tänään Tampereelle. Meikäläisessä asuu hyvinkin vahva maalainen ja mökkeily on kyllä todella lähellä sydäntä. Jos saisin itse päättää, niin jäisin asumaan tänne koko kesäksi. Tosin ihana juttu on, että huomenna on ensimmäinen kunnon treeni piiiitkään aikaan ja toivon mukaan ensi viikolla kisaradat alkavat taas kutsua.

Juhannuksen hermoloma oli kyllä erittäin onnistunut. Ja ennen kaikkea iso syy sille oli mahtava seura <3.

Avainsanat:

Saatat myös pitää

Vaeltamassa Tampereen…

ma 16.9.2019

Ai että syksy, ylimenokausi ja luonnossa vaeltaminen! Ylimenokauden… Lue koko kirjoitus

Matkailua Suomessa, Porvoo

ti 16.7.2019

Jaa niin miksi Porvoo valikoitui minilomakohteeksi? No minäpä… Lue koko kirjoitus

Päiväretkeilijän unelma;…

ke 10.10.2018

Onko hullua olla mielettömän onnellinen akilleksen nopeasta… Lue koko kirjoitus