Hallikausi starttaa kahden viikon päästä

Arki | tiistai 7. tammikuuta 2020

Itseasiassa hallikausi starttaa alle kahden viikon päästä! Hurjaa. Jos nyt kaikki hommat menevät suunnitellusti, niin ensimmäinen startti on 18.1. Helsingissä ja siitä tasaiseen tahtiin kirmaillaan SM-kisoihin asti. SM-kisoissa olisi tarkoitus juosta ainakin 300m aidat, mutta mahdollisesti myös 400m sileä.

On muuten ihan hetki mennyt edellisistä hallikisoista. Meikäläinen on viimeiset vuodet onnistunut aina hoitamaan itselleen jonkun ruton tai loukkaantumisen, minkä takia hallikausi on jätetty väliin. On ollut viisauden hampaiden leikkausta, akillesjänteiden tulehduksia ja muita mukavia juttuja. Tänä vuonna Toivon mukaan mitään tälläistä ei tapahdu, vaikka tässä on yhdessä flunssassa jo oltu vaikka vuosi on hädin tuskin alkanutkaan. Noh elämä on.

 

Ihan innolla odotan hallikautta, vaikka en 200m radan fani olekaan (lyhyet radat ovat saatanasta seuraava). Vähän jännittää tuo Helsingin avaus, koska allekirjoittanut on elämänsä aikana kerran kaatunut kisoissa ja se tapahtui juurikin Helsingissä 200 metrillä. Siellä on radan kaarteen muutos suoralle jotenkin todella jyrkkä. Siellä tulee sellainen ihmeellinen dippi, kun siirrytään kaarteesta suoralle ja yhtenä vuotena jalka sitten ei pitänytkään ja meikäläinen lensi näyttävästi täydessä vauhdissa naamalleen. Mikä oli harmi, koska tuota kotikutoista kasvojen uudelleen muotoilua edelsi hetki, jossa juoksu kulki oikein iloisesti. Tänä vuonna on kuitenkin tavoitteena, että se on ainoastaan piikkari, mitä teholla pistetään siihen radalle. Ei oma naama.

 

Tosin en nyt mitään super suuria odotuksia halliin laita, koska emme niin sanotusti ”tähtää sinne”  eli ei tule suuria herkistelyjä tai muitakaan kesäkauteen tyypillisiä toimia tehtyä. Toki tuossa reilu viikko sitten 20m lentävä kulki kovempaa kuin vuosiin, joten ei tässä nyt missään maailman lopun kunnossa ainakaan olla! Toki melko harvoin lentävää tulee testattua (itseasiassa todella harvoin) mutta silti mennään posin kautta!

 

Treenit ovat muutenkin (flunssaa lukuunottamatta) kulkeneet melko hyvin! Näin paljoa en ole päässyt juoksemaan sitten 2017 kevään! Leikattu akilles on täysin oireeton ollut jo pitkään ja leikkaamatonkin on ollut ihan ok . Yhden kovemman piikkareilla tehdyn aitatreenin jälkeen se vähän otti itseensä, mutta sekin meni päivässä jo ohi. Mikä on mahtavaa! Siitä on vuosia, kun olen viimeksi päässyt juoksemaan piikkareilla ilman akilleskipuja, joten nyt täytyy nauttia jokaisesta kivuttomasta askeleesta.

 

Muutenkin elämä hymyilee. Tuon jääkaapinjakan kanssa tuli ostettua oma asunto, joten on sitten hallikauden jälkeenkin jotain mitä odottaa 🙂 !

 

Toivottavasti vuosi on alkanut hyvissä merkeissä muillakin!

Avainsanat:

Saatat myös pitää

Nauti vielä, kun se…

su 1.3.2020

”Noora nauti.” Tämä on kommentti, mitä kuulin… Lue koko kirjoitus

Voisitko jo lopettaa…

su 28.7.2019

Tälläinen kommentti kilahti Joensuun Motonet GP:n jälkeen omaan… Lue koko kirjoitus

Kulutus treenipäivä vs…

su 12.5.2019

En tiedä onko ruudun sillä puolella tämän kanssa ongelmia, mutta… Lue koko kirjoitus