Noora Toivo

Ruudun takaa morottaa mustamakkaran luvatussa maassa asustava, radalla ympyrässä juoksemiseen intohimoisesti suhtautuva aituri. Tartanilla kirmaamista on takana 17 vuotta ja on siinä SM-mitali jos toinenkin voitettu. Blogissa pääsee seuraamaan meikän elämää kilparadoilla ja niiden ulkopuolella. Luvassa värikästä tekstiä urheilijan elämästä iloineen ja angsteineen, mielipiteitä, vinkkejä ja pohdintoja milloin mistäkin.

Minä

Morjesta!

Olen Noora Toivo, 29-vuotias Tampereella asuva, Toijalan Vauhtia edustava 400 m aitajuoksija. Urheilu-uraa on tällä hetkellä takana reilut 16 vuotta ja tähän asti käteen on kertynyt muun muassa 45 SM-mitalia, joista 7 aikuisten sarjoista, Suomi-Ruotsi -maaotteluedustus sekä alle 23-vuotiaiden EM-kisaedustus. Blogia olen kirjoittanut kesästä 2012 lähtien.

Valmistuin Tampereen ammattikorkeakoulun yrittäjyyden yksiköstä Proakatemialta tradeomiksi joulukussa 2014. Pyöritän omaa yritystä ja teen monenlaisia projekteja sosiaalisen median, markkinoinnin, sisällöntuoton ja kirjoittamisen parissa.

Luonnollisesti urheilu, liikkuminen, terveys ja hyvinvointi ovat hyvin lähellä sydäntäni. Näiden lisäksi, opiskelujen ja blogin myötä, ovat kiinnostuksen kohteina myös markkinointi, brändäys, sosiaalinen media, kirjoittaminen sekä yrittäjyys.

nooratoivo